Nydelig lampe og lys.

Jeg må få vise Dere her hva jeg fikk av min aller beste venninne til jul,må si jeg ble satt litt ut når hun kom på døren med dette. Jeg hvet hun er kreativ og utrolig flink med hendene sine,,men at hun holdt på med slikt arbeid tok nesten pusten fra meg.  Så håper du ser innlegget her Rita for dette var den aller fineste gaven jeg har fått,og ikke minst tanken bak dette. Tuuuuuuusen klemmer til deg:-)

Vakkert og gjennomført er dette.

17 kommentarer
  1. Anonym: Hei kjære Rita. Så hyggelig at du kom innom her igjen,og jeg vil tro du har sett flere her syntes du er flink,og det er helt sikkert. Og fortsatt går jeg her og titter på både lampen og lysene fra deg. Det er så vakkert og jeg liker jo den stilen. Der traff du blink Rita:-) Er sikker på at du klarer og strikke lue,,hvis ikke hvet du hvem du får hjelp fra. Jepp vi får nok ta noen strikketimer sammen utover. Nyttårsklem fra Marianne:-)

  2. gretashobby: Veldig artig og få noe jeg ikke hadde regnet med,og hun er bare så snill. Men er raus selv jeg og gir bort ganske mye. Det gleder meg like mye som og få:-)

  3. så flott presang du fikk av din vennine. Den var virkelig flott.skjønner at du vart glad for den. Kjekt å få slike ting. Ser at ein blir satt pris på da

  4. Kommentaren over meg var fra meg,men det forsto du sikkert.Håper vi kan få til en fast dag el no,som vi kunne ha vår strikkedag el no 🙂 Du er jo en racer på strikking og hekling.Jeg vil lære mer.Det er alltid spennende å titte på bloggen din.klem fra Rita

  5. Hei Marianne <3 så koselig at du la ut dette da.Godt for meg å ha noen hobbyer også.Er ikke så flink med strikking selv...men du har lært meg noe som til og med jeg klarte 🙂 som nisser,høner og anet smått..Jeg er jo heldig jeg da,har jo masse fint du har strikket til meg og barnebarna mine.Noe som vi setter stor pris på.Barnebarna har fått skryt i barnehage og skole..de voksne lurer veldig på hvem som er så flink til strikke..de for til svar at det er venninda til mimmi som er så flink! Har kjøpt meg garn..Tenkte prøve meg på lue selv..så hjelp!! 😀 Glad jeg har deg,snill du,klem

  6. Solkro: Så koselig og få kommentar fra deg Margit,og jeg håper du har det bra og har kost deg i julen og nå på nyttårsdagen. Et riktig godt nytt år til deg også. Klem fra Marianne:-)

  7. Gudrun: Hei på deg. Ja det er veldig fint,og jeg setter stor pris på henne. Veldig hyggelig Gudrun at du besøker bloggen min,og som du har skrevet før så må vi ses en eller annen gang i det nye året. Er jo nesten naboer. Men må få ønske deg og dine et riktig godt nytt år:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg