Årets siste dag er snart over….

Nå må jeg få avslutte denne dagen i 2013 med og få takke alle som har fulgt meg her på bloggen og som har lagt igjen mange flotte kommentarer og ikke minst alle nye bloggere som har kommet inn med et friskt pust. Jeg setter stor pris på hver og en av Dere og når jeg har tittet på flag counter så er det mange fra andre land som viser stor interesse her,og det er jo ekstra hyggelig og se.  Selv er jeg litt av og på når det kommer til bloggingen,ikke alltid en har noe fornuftig og skrive om,eller noe og vise frem her. Og jeg titter innom mange men er ikke alltid jeg er så flink til og legge igjen noen gode ord. Så kanskje dette må bli mitt nyttårsløfte for året som kommer:-)

Så med dette ønsker jeg Dere alle som titter innom her et riktig godt nytt år og mange takk for året som snart har gått.

 Må få legge til at min mann og jeg har 16 års bryllupsdag i dag også:-)

16 kommentarer
  1. akbhandy: Mange takk skal du ha for det,og vi hadde en rolig kveld med mine foreldre og min niese md sambo her til kalkun og en pavlovakake som fikk ben og gå på. Litt god drikke til mat og kaffe. Så første dagen på nyåret har vært helt nydelig:-) Koselig at vi fortsetter og følge hverandre her på blogg. Så et riktig godt nytt (strikke) år til deg:-)

  2. Solkro: Tusen takk kjære Margit,og dette var veldig hyggelig og lese. Er det noe så hvet du hvem som kan hjelpe om det er noe som skal lages. Er veldig koselig og blitt kjent med deg også,,og håper du blogger litt utover på nyåret når du føler for det:-) Ønsker deg et godt nytt år og måtte alt bli bra. Stor klem fra Marianne:-)

  3. gretashobby:Tusen takk kjære Greta:) Veldig koselig og lese dette,og vi to har egentlig holdt sammen her på blogg i flere år nå og fortsatt blir vi ikke lei av hverandre:-) Og hos deg er jeg først på plass når jeg logger meg på,så hos deg er det bestandig noe nytt og fint og se. Stor klem til deg også:-)

  4. Nitus: Tusen takk og fint at du linker til mønster. Men tror jeg skjønner hvordan den er strikket,,så jeg kan prøve på den først uten oppskriften. Går det ikke er det jo enkelt og rekke opp.-)

  5. Hei skjønne venn.Grattis med bryllupsdagen og Godt nytt år. det er eit hav avblogger der ute. Og mange flotte. Din er ein av dei fine. Kommer alltid til å følge deg og gleder meg til neste innlegg. Stor nyttårsklem fra meg

  6. Jeg måtte bare innom deg kjære Marianne og takke for at jeg er så heldig å ha blitt kjent med deg og alt det fine du har gjort for meg 🙂 gratulerer med vel overstått bryllupsdag også vil jeg ønske deg alt godt i det nye året , 🙂
   Goe nyttårsknib<3

  7. Gratulerer med overstått bryllupsdag. Regner med dere kosa dåkk i går kveld. Ønsker deg ett Riktig Godt Nytt og kreativt År. Gleder med til fortsatt å følge deg på bloggen og få se alle de flotte tingene du lager. Kos deg i det nye året. Klæm.

  8. Hekleri og Ra: Tusen tusen takk og et godt nytt år til deg og dine også. Kommer til og følge med på dine kreativiteter også,,det er helt sikkert:-)

  9. Gratulerer så mye med bryllupsdagen i dag 🙂
   Ellers ønsker jeg deg og dine det beste for 2014 🙂 Jeg kommer garantert til å titte innom bloggen din ofte 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg