Restegarn blir halser og med litt mønster.

Hei på Dere alle her i den første mandagen på det nye året:-)

Ja jeg startet med og plukke frem restegarn for og prøve og få brukt mest mulig av det. Har nå ryddet i garnlageret og igjen har jeg 2 poser med garn som en barnehage skal få. Der er dem så takknemlig for alt av garn dem kan få. Så da jeg ikke kan få brukt det til noe særlig selv så er det heller bedre at noen andre kan få det. Men har fortsatt mye som jeg kan bruke på noe småtteri.

Men har nå strikket flere barnehalser av Mor Aase baby garn og Viking Babyull,og strikket disse 2 trådene sammen på pinne nr 4.

La opp 72 masker og strikket 2 rett 2 vrang i ca 13-14 cm. Bland gjerne farger sammen.

Så delte jeg dette med 36 masker og gikk over på pinne nr 4½ og strikket dem 4 ytterste masker i rettstrikk og resten i glattstrikk frem og tilbake. Når det ble 11 riller på hver side så strikket jeg en avslutning med perlestrikk frem og tilbake 5 pinner og felte så av. Og disse ble bare så myke og gode + elastiske. Har jo flere små som jeg kjenner som skal få disse her.


Her kan en se at jeg har blandet fargene,altså en tråd hvit og en tråd farget.

Og har avsluttet som vanlig med en liten heklekant 

Vil også få si tusen takk for alle koselige kommentarer fra jul og nyttår.


16 kommentarer
  1. Hei ! Fine halser ! Skal til å ta av restegarnet mitt, og da var dette fin inspirasjon ! Tusen takk for at du deler !

  2. Hekleri og Ra: Mange takk for det,og det er så lite garn som skal til for og strikke disse halsene,,og raskt går det også. Er jo fint at du gir bort til noen som trenger litt garn,og samtidig så blir det jo brukt til noe.Og ikke minst at dem blir glade over og få. Må du ha en fin dag videre.-)

  3. Så flotte halser du har strikket 🙂 En veldig god ide til restegarn.
   Jeg har gitt garn til SFO her og de var også kjempeglade for å få garn 🙂 Godt at det blir satt pris på 🙂 Ha en flott kveld!

  4. Så superflotte halser du har laget. Fin måte å bli kvitt litt restegarn på. Og vil tro at barnehagen blir kjempefornøyd når de får garn av deg. Der forsvinner det fort. 🙂 Dette mønsteret skal jeg lagre slik at kanskje jeg også kan få bort litt restegarn ettervært. Takk for at du deler. Og er spendt på hva det neste du lager er. Ha en flott kveld. :-))

  5. Hei vennen. så flotte halser og så grei du er som deler fremgangsmåten med oss andre. Lenge siden eg laga halser. Spørs om eg skal huske dette innlegget og kanskje lage noen halser seianre i år. Men det fårtida vise.
   herlige og mjuke halser og heldig dei som får desse med deg. Det er barenstørrelse alle desse sant? Spennde å sjå kva fint du kjem emd neste gang.Blir det restegarn prosjket det også? Klem fra den gamle sognejenta

  6. Kjempefine , og så kjekt å få brukt opp restegarn . Tør ikke tenke på hvor mye jeg har liggende sv det 😊😊😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg