Luer og pulsvanter med link til mønster.

Her kommer det enda et innlegg med noe mere som er strikket siste dagene. Fikk se en veldig flott lue HER som jeg falt helt for og måtte bare finne frem garn og pinne og sette igang. Nå skal det sies at jeg har strikket den i et garn fra Sparkjøp og heter Adore alpakka,men kan ikke si jeg likte dette garnet så godt så kommer ikke til og kjøpe noe mer av dette. Tynt garn og det loer noe helt forferdelig når en strikker,men lue ble det og jeg brukte ett nøste på denne og pinne nr 3 ½ . Neste lue skal jeg bruke tykkere pinne og flere masker på. Men passer nok fint på hodet til en lita frøken tenker jeg. Har noen nøster igjen av dette garnet som jeg skal få strikket noe av.

Og så strikket jeg et par pulsvanter men i dobbelt garn og brukte litt av mønstert som du finner HER

Enda en lue har jeg strikket,og den finner du mønster på HER

Her er det igjen brukt Drops Nepal og dette garnet liker jeg godt og perfekt til luer og annet tilbehør.

Ønsker alle som er innom her og titter en riktig fin uke og snart har vi gjort unna januar også. Deilig.-)

16 kommentarer
  1. Takk,alt bra med meg.Tenker stadig å titte innom hos deg,men er alltid sammen med andre når jeg er den veien,blir bedre når snøen blir borte.Kos deg med din hobby.

  2. Oii, så mye flott du har laget. Mange flotte sokkepar, flotte luer og herlige pulsvanter. Og så flink dere er som fortsetter med oppussing. 🙂

  3. strikkogtov: Joda luen ble fin den,men garnet vil jeg ikke skryte så mye av,men har noen nøster til så skal nok få strikket det opp til noe også. Ja den siste lua kjente du nok igjen:-)

  4. fruensvilje: Tusen takk Connie,og bare sitte og tvinne tommler ligger ikke for meg. Og med slikt småstrikk så går det jo radig også,men gjør seg jo ikke selv heller.-)

  5. Lenge mellom kvar gang og så brått blir det flere innlegg på ein dag :D. Flotte luer. Fikk sjølvsagt lyst til å strikke det også no. Må sjå å få ferdig noen avdesse store prosjekta mine. Så egkan lage småting att også. Likte begge luene eg.Ser ut somgod passform på begge.
   så fint at du skriver om garnet som ikkje er bra også.Da slipper eg å prøve det hvertfall. Nepal har eg noen nøster av så det skal eg lage lue av når eg kjem så langt. Kjem det flere innlegg i dag vennen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg