Luer igjen og igjen..

Nå går det på luer her i min strikkestue og når en sitter og titter rundt på blogger så finner man stadig noe som fenger og som jeg vil strikke. Denne gangen har jeg funnet en lueoppskrift hos Bittami som jeg har lurt litt på en stund. Men nå måtte jeg bare finne frem Nepalgarn og sette igang. Har ikke fulgt mønster helt etter notene og flettene på luen min har samme vridning til en side hele veien. Og felling til toppen har jeg tatt etter eget hode.

Mønster til luen finner du her http://www.ravelry.com/patterns/library/bittamis-lima-and-nepalhat   Må si dette ble en lue som jeg garantert skal strikke flere av.

Og så fikk jeg strikket opp litt av Adore-garnet fra Sparkjøp til enda en lue. Dette garnet omtalte jeg under et annet innlegg her. Men nå har jeg sittet og strikket litt av Drops Alpakka og sammenlignet disse to garnslagene. Og begge to loer men jammen er Adore alpakka nesten bedre alikevel. Men her kommer luen min da.

La opp 130masker på pinne nr 3½ og strikket glattstrikk rundt og rundt hele veien og fikk da en fin rullekant på den som jeg har skjønt er i skuddet igjen.

Her gikk det litt over et nøste med garn,så det er drøyt i bruk.

Må bare tilslutt si at jeg har /hatt problemer med bloggen min noen dager nå,så er sikkert flere som har sett at linken til bloggen min forsvinner når jeg legger inn kommentarer hos Dere. Og noen har sett at det har stått blogg.nono på slutten,så det er noe som ikke stemmer her. Men slik er det kanskje i denne dataverdenen innimellom. Straks helg igjen og jeg vil få ønske Dere alle som gjester meg her og legger igjen masse koselige kommentarer en riktig så fin helg.

                              

17 kommentarer
  1. Ser du strikker luer som er veldig fine. Jeg leter etter en jentelue som var i familien i 2005. Den hadde mange farger og med rullekanter. Tror også det var no hekle blomst også på toppen av lua. Har strikket den men finner ikke mønstret. Lurer da på om du kan hjelpe meg? Viss du har det mønstret hadde jeg blitt kjempe glad. Hilsen Turid 🙂

  2. Hei hei. Nydelige luer du har strikket, husker vi pleide å kalle luen nr to for rulle luer, var det enkleste valget i håndarbeidstimene på barne/ungdomskolen, så artig å se at de er kommet igjen 🙂
   Ha en super fin uke, tenker du er godt i gang med nye flotte strikke prosjekt 🙂

  3. Kjempeflotte luer. Er veldig glad i flettestrikk så likte spesielt godt den første luen. Er helt sikker på at du ser flott ut i begge disse luene jeg 🙂

  4. Fine luer! Det er jo absolutt lue-sesong noen måneder til, og spesielt rulleluer er skikkelig populære for tiden. Greit å lese andres erfaringer med garnet.
   God helg til deg også!

  5. To herlige luer dette her. du er så flink. får gå inn å sjå på Bitta’s lue. Står vel på engelsk sikkert. Skal ikkje strikke lue no akkurat tror eg. Men kven veit. Det er så greit at ingen veit kva dagen og dagene bringer. Det er lov å ombestemme seg. Skal prøve meg opp att på sånn lue som den siste att snart også.Gjorde jo det før jul og skulle tove den litt hehe. Det vart jo dukkehatt. Toveing er jo som kjent noe Greta ikkje kan. Ønsker deg ein flott fredag vennen. Stor fredagsklem

  6. fruensvilje: Mange takk Connie,det trengs her nå da det både snør og har en kald vind. Så en får tre lua godt ned over ørene. Men fletteluen er nok best nå i hvert fall da den er tykk og god:-)

  7. MOONBEAMSCORNER: Disse skal jeg kanskje beholde selv,men lekker er jeg ikke med lue men er det for kaldt og vind så får en bare se ut som et skremsel uansett. Klem til deg også Anne.-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg