Småhekling i deilige farger.

Har igjen heklet noen små brikker og så noen nye kjoler til zaloflasken. Nå tenker jeg på våren og dette ses sikkert på fargevalget jeg nå har brukt. Så nå som  Ol har hatt mange spennende sendinger så har dette vært et koselig prosjekt og holde på med. Den ene gule kjolen og noen brikker forsvant ut døren her for litt siden,men ingen fare for jeg kan bare lage flere.

Og mønster på brikkene finner du her på http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=800&lang=no

Selv har jeg heklet disse i tynt bomullsgarn og nål nr 2 ½ så her forsvant det også ut noen i dag.

Da jeg stadig får spørsmål om mønster på zalokjolene så må jeg opplyse at det fant jeg på nettet for noen år tilbake nå. Desverre er denne bloggen slettet

så jeg kan ikke få linket til vedkommende som har laget mønsteret. Men kan hende jeg legger den ut her etterhvert. Men blir nesten samme prinsippet som

til kjolegryteklutene bare med noen flere luftmasker.

Ønsker Dere alle som titter innom en fortsatt fin lørdagskveld.-))

14 kommentarer
  1. gretashobby: Tusen takk for gode ord. Nei slike småsaker selger jeg egentlig ikke,for gleden for meg er og kunne gi bort litt av det jeg lager. Men forespørsler tar jeg jo noen kroner for,men kun en symbolsk sum som dekker over garnkjøpet. For meg er dette en hobby og ser det ikke som en jobb:-) Har ikke fått sett så mye fra OL da vi har holdt på her,men litt har det jo blitt. Må du få en fin uke og kos deg med jentene dine:-)

  2. Hei kjære deg. skjønne flasker elelr zalokjoler for å vere nøyaktig. og søte brikker. Flink du.Og så gir du vekk alt eller? selger vel ein del av det. Du er litt for snill tror eg. Da er Ol- slutt men du kommer vel til å kose deg emd både pinner, kroker og garn alikvel du også. Håper du får ein god start på ny uke. Klem til deg vennen

  3. Herlige farger! Jeg husker slike flaskekjoler fra bestemor sitt kjøkken 🙂 Hun hadde også sånn heklekjole på dukker som var tredd utenpå dorullen 😀 Superkoselige minner.
   Ha en strålende søndag!

  4. passion4lifeandtravel: Tusen takk Mette og farger er jeg glad i og spesielt turkis og blått er min farge. Så jeg får hekle flere for noen til vil så gjerne ha:-) En fortsatt skjønn kveld til deg også:-) Klemmer fra meg:-)

  5. Hekleri og Ra: Mange takk for gode ord,men du er ikke vekk du heller når det kommer til håndarbeider som er flotte. Litt strikking og hekling er en fin kombinasjon. Fortsatt fin kveld kjære deg:-)

  6. Flotte ting du har laget og kledelige kjoler til Zalo flaskene 🙂 Du er flink.
   Ha en fortsatt fin, fin helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg