Tusen tusen takk:-)

Som sikkert flere har sett så er det en flott dame med navnet Gudrun som har kommentert flittig både her og hos andre bloggere. Jeg har pratet med denne damen noen ganger i telefonen angående strikking og mønster. Og i går var jeg så heldig at hun kom på et lite besøk hjem til meg og dette var virkelig koselig og ikke nok med det hun hadde med seg et nydelig kjøkkenhåndklede som hun hadde quiltet til meg og noen fine kalendere med herlige ord og tekster på. Så syntes dette er på sin plass og legge dette ut her nå.  Og for Dere som lurer så bor hun faktisk ikke så langt fra meg men er første gangen jeg har sett henne. Så tusen takk for besøket og ikke minst det jeg fikk av deg:-)

Og disse ordene er vel verdt og få på trykk her også:-)

18 kommentarer
  1. hei hei. Så koselig at du har hatt besøk, artig å møtes sånn når man liksom har blitt kjent på nettet, alltid lett å prate ilag når man har samme håndarbeids interesser 🙂 Å skikkelig mye inspirasjon pleier å komme av slike treff 🙂
   Ser du har heklet flotte brikker i friske fine vår farger, nydelig 🙂
   Du får ha en flotters helg-klæm 🙂

  2. GUDRUN: Heisan:-) Det var virkelig hyggelig og så artig og lese at sokkene passet bra. Og jeg ringer deg så snart jeg har det andre klart:-) Så ha en riktig fin uke og igjen tusen takk. Klem fra Marianne:-))

  3. Rita. Så koselig at du er innom her igjen Rita,og jeg regner med at du også likte dette jeg fikk her. Ja jeg holder stadig på med et eller annet vet du så litt blir jo til med strikk eller hekling. Håper du får en fin uke og så ses vi snart. Klem fra Marianne:-)

  4. Randi’s tanker om reiser og hv: Mange takk Randi. Ja det er hverdagsgleder som gjør en varm om hjertet og det trenger ikke være så mye som skal til.-) Håper du får en god uke selv og kommer snart innom deg på bloggen:-)

  5. Så koselig da.Både at du fikk flotte gaver og så kjekt med besøk da. Det syns eg høres veldig hyggelig ut. Ja, ho er ein flittig kommentator ho. Kjekt det. Blir kanskej flere besøk mellom dere fremover da. Kjekt med venner med samme interesser. klem

  6. så superhyggelig å lese Marianne 🙂 Nydelige det hun har laget også 🙂 Flott må det jo være å få besøk av en medblogger. Du skal se det blir flere kaffekopper på dere etterhvert 🙂 Klem Anne 🙂

  7. Hei på deg 🙂 nå måtte jeg inn å titte litt inne her hos deg igjen! Så koselige fine gaver du hadde fått! Ser også at du har fått laget mye nytt igjen.Flink du Marianne 🙂 Ha en fin søndagskveld.

  8. Hei igjen Marianne og takk for sist,veldig koselig var det å treffe deg.Det er du som fortjener en stor takk ,,sokkene er innviet,passet så fint i støvlene mine ,pulsvantene skal snart i bruk.Det var morsomt å finne ut om hverandre. Alltid fint det du lager og viser oss.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg