Ferdig:-)

Ja nå har vi holdt på med oppussingen her i noen uker og selv under ol så slapp vi ikke unna med snekring og maling. Det har vært et artig prosjekt og holde på med,men ting tar tid og når en går grundig til verks så blir resultatet bra da. Men all ære til min mann som har holdt på med det meste etter endt arbeidstid og ikke har jeg hørt så mye som syting eller klaging over verken det ene eller det andre. Nå skal jeg legge ut noen bilder her så får Dere se selv. Det neste på tapetet nå er og få bygget opp terassen her igjen etter den ble revet i høst pga drenering. Så nå skal han straks sette igang med den. Fin tid og starte med noe ute når en har kommet til mars alt.

 

Fra gangen i andre etasjen så er det gammelt tregulv med knirk,så dette ble tatt vekk og lagt helt nytt.

 
Her har vi jobbet oss nedover og trappen slik den var føre…

 

Og her er det fjernet gammelt belegg og pusset ned,,tro meg når jeg snakker om støv:-)

Har også lagt nytt tak og veggpanelet valgte vi og kjøpe umalet da det er like greit og male selv.

Så her har jeg tatt 3 strøk på alt sammen. Og gelenderet har fått seg noen strøk også. For Dere

som lurer så går det i mye bomull og eggehvitt her og veggene er i visjon som har litt rødfarge i seg.

Så i rette lyset så ser det ut som det skinner litt i rosa. Men endelig har jeg fått det lyst og kan bruke farger på annet.

 

Trappetrinnene har min mann laget selv og i samme som vi la i gangen oppe.
 

Dessuten er det ikke glatt så en sklir i trappa men satt på sklilister som en sikkerhet alikevel

  

Når en pusser opp så vil en gjerne ha noe nytt i møbler også,så denne kommoden

og speilet + lampetter ble med oss hjem fra Skeidar. Så nå blir det litt farger selv om mye er lyst:-)

                                      


En fortsatt fin helg til Dere alle som har vært eller er innom her og titter.

 
 

25 kommentarer
  1. Fru Stussli: Tusen takk gode Bente. Ja vi har ikke vært på latsiden her men nå ble det bra i hvert fall.-) En superfin uke ønsker jeg deg,,og nå skinner solen og alt er bare fryd og gammen:-))

  2. passion4lifeandtravel: Tusen takk for søte ord Mette,ja når det har gått en del år så trengs det et skippertak til. Og resultatet er vi fornøyde med:-)

  3. strikkogtov: Mange takk for det,,ja selv det som nesten ikke syntes tar tid. Men nå er vi fornøyde over hva vi har gjort og deilig er det og være klar for våren ute nå:-)

  4. dandilion: Takk for fine ord,ja her har vi jobbet og holdt på begge to og egentlig så liker jeg og male og holde på. Men nå er det blitt lyst og fint så jeg er kjempefornøyd:-))

  5. solkro: Mange takk for det Margit,og nå er jeg kjempefornøyd over resultatet. Ja alt en skal gjøre tar tid,men nå er det så fin maling som ikke lukter og samtidig tørker fort. Nå skal vi nyte våren ute og si oss ferdige inne for en stund:-))

  6. Grete: Tusen takk og godt og være ferdig inne for en stund nå. Higer litt etter og ta stua et tak igjen,,men litt maling på veggene der tar jeg nok til høsten. Strietapet som er malbar så det går sikkert som en lek.-) Nå skal vi nyte våren og få opp terassen her.

  7. Hekleri og Ra: Hjertlig takk for det Tone,og må si det har vært en jobb men resultatet er vi fornøyde med nå.-) Ønsker deg en riktig fin uke:-)

  8. fruensvilje: Mange takk for pene ord Connie,og nå er vi fornøyde selv også. Er vel 19 år siden vi gjorde noe med gangen her…så da skjønner du sikkert selv at dette var på tide nå.-))

  9. hobbyz: Tusen takk for det.ja det er mye slit når det står på men når resultatet blir bra så er det glemt. Nå gjenstår det og få bort mye støv som har trekt seg inn i kroker og kriker:-))

  10. gretashobby: Tusen takk for gode ord Greta,ja du vet at vi har holdt på her og det har vært litt av en jobb. Men når en ikke har gjort så mye på 19 år så trengtes det nå. Terassen må vi ha igjen for godt og ha et sted og sitte når vårsolen kommer frem.Og nå skinner faktisk solen også…nydelig.-) Ønsker deg en kjempefin uke og kos deg med strikkepinnene igjen:-))

  11. Eg fann fort ut at eg ikkje ahdde sjangs til å komme igjennom alle blogginlegga i dag. Så da måtte eg skorlle emg tilbake for å sjå om du ahdde algt ut noe vennen. Og det hadde du. for ein jobb og så flink dere har vore. Kjempelekkert har det blitt ja. Da er det heilt klart på sin plass å unne seg noko nytt til å ha i gangen. Det vart skikkelig elkkert altså. Kjekt å få ny terasse også da. Sjølv om dere er mye i vogna sommerstid er det vel kjekt å ha ei terasse å vere på når ein er heime også. Viss det blir fint der ned ei år da. hihi. Det er kalrt det blir.
   Da skal eg finne strikkepinnene for første gang i dag. Har stort sett sittet ved pc’en. Var jo ikkje bare blogginlegg som skulle gjennomgäst her. Masse amsiler og greir.
   Ønsker deg ei god uke vennen, så skrives vi . Stor klem fra meg

  12. Slitsomt med oppussing, men du verden så gøy der er når en er ferdig 🙂 Det ble kjempe lekkert 🙂

  13. litt av en jobb,dere har virkelig vært superflinke og kjempefint ble det.Det lønner seg nok å gjøre skikkelig arbeid når en først pusser opp ja det er helt sikkert

  14. Veldig lyst og fint, oppussing er moro. Mest når man er ferdig og kan begynne å “stæsje”. Jeg har også en trapp jeg har lyst til å fikse på, men det føles som en uoverkommelig jobb… God helg til deg 🙂

  15. Det ble kjempelekkert det er så gøy når man blir fornøyd 🙂 At det tar tid er sant men så blir man så glad når alt er ferdig og fint 🙂
   Goe knib <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg