Påskehøner er i skuddet dag :-)

Har i dag fått mange henvendelser på mønster på hekla påskehøner og grytekluter. Jeg vil gjerne dele dette med Dere,men hvis du tok deg litt tid og se under kategorier så finner du /dere mønster på dette. Her ligger mønster på hønene http://hobbystuas.blogg.no/1360706912_mnster_p_pskehner.html

Og her finner du mønster på hekla grytekluter http://hobbystuas.blogg.no/1345226210_17082012.html

Og skulle noe av mønsteret være utydelig så skal jeg sende over på mail,men gi meg da beskjed så ordner det seg sikkert. Men etter og ha fått nærmere 20 forespørsler bare  dag så er det tydelig at mange vil lage noe til påske. Så lykke til med heklemønstrene:-)

 

5 kommentarer
  1. så deilige fargerike påskehøner ,tror du har gitt meg oppskriften på dem,men jeg har ikke laget noen ennå,og dei stilige gryteklutane da dei var virkelig lekre

  2. fjellgeitbundingen: Mange takk for det,er utrolig artige og lage og en kan gjøre så mye ut av dette mønsteret. Selv hekler jeg litt lengre bein på dem og fine blir dem der dem sitter og dingler med sine lange bein:-)

  3. Fru Stussli: Er artige disse skapningene,ja jeg vet du skal reise bort i påsken så du trenger ikke pynte opp så mye denne gangen. Men du skulle bare visst hvor mange som vil lage slike høner. Så derfor jeg måtte legge ut ny link. En superfin uke til deg og dine også:-))

  4. Kuleste hønene!! Disse har jeg laget en del av etter at du sendte meg mønster 🙂
   I år når vi skal være borte hele påsken er jeg ikke sikker på om jeg lager så mye påskepynt. Blir nok pyntet litt til guttungen før vi drar.
   Ha en strålende start på ny uke!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg