Klar for en vårlig garderobe.

Ja nå har jeg gått over til strikking av dukkeklær igjen. Og når en har noe garn som ikke passer til så mye annet så blir det slik. Dessuten er det så koselig og lage dukkeklær da denne ikke er så ” kravstor ” av seg når det kommer til fasong og farger. Her tar vi det vi har.  Og når vi går mot påske og vår så er det jo søtt med lyse farger og her er hun kledd i en gul habitt og syntes hun er fin:-) Har brukt Mor Aase babygarn og pinner nr 2 ½ -3 så det går ikke fort da det er tynt garn. Men det er ikke meningen heller for jeg koser meg og tar det litt pø om pø.  Nå sitter hun plassert i stuen og venter på mere nye klær og det kommer snart.

Slik skal Baby born få sitte på sofaen og vente på neste skift.-)

15 kommentarer
  1. gretashobby: Takk for det Greta. Noe av dette jeg strikker nå skal loddes ut i en forening utover høsten. Men kan like godt gjøre det nå isteden for og vente til den tid. Dessuten var det artig og lage noe slikt igjen. Koser meg med mitt lille strikk og hekleri jeg da. Har vært ute i dag men kan ikke skryte på meg at det har vært så varmt og godt selv om solen har vært her. Ha en fortsatt fin dag:-)

  2. Fru Stussli: Takk for det Bente,pinner nr 3-4 liker jeg godt også. Men det er mange oppskrifter som en må ha tynne pinner så da er det bare og gjøre som det står:-) En fortsatt fin dag og uke til deg også:-)

  3. Veldig kjekt å strikke slike små plagg, raskt å strikke, og så blir resultatet så godt som alltid bra i og med at dukkene alltid er fornøyd med det de får 🙂 Det var et veldig fint sett du har laget der 🙂

  4. Du er jo så flink med dukkeklede du. Skikkelig søtt sett dette her. Er det eit oppdrag dette da, eller bare fordi du har lyst? Får nok mange fine sett denne dukka vil eg tro. Vart ikkje så mye dukkeklede strikking på meg, og så trengte eg det ikkje heller. Har nok dukkeklede i huset. Er vel ikkje min vfavoritt nei.Vi har kvar våre og noen favoritter deler vi.
   Kos deg med strikket ditt både inne i varmen og kanskje i solveggen om det er mulig. Nyt dagen okke som klem fra meg

  5. fruensvilje: Takk for det Connie,og det er jo så mye fint en kan strikke og hekle til dukkene. Og når små dukkemammaer liker og få noe nytt så er det bare og strikke i vei:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg