Baby Born poserer igjen.

Så har det blitt enda noe nytt til Baby Born dukken og nå får jeg også brukt opp enda mer restegarn . Og jeg kan visst bare strikke mer for det er visst flere som vil ha til dukkene sine.

Og det er jo så koselig og holde på med slike småplagg og når jeg har dukke her selv så kan jeg jo tilpasse målene så det passer.  Og garn har jeg nok av enda.


Med dette nydelige været vi har hatt i helgen og i dag så har jeg sittet mye ute og strikket så dukken har snart mer og vise frem her.

Vil få ønske Dere alle en riktig fin april måned og nyt våren godt:-)

10 kommentarer
  1. eirin: Heisan. Lei for at jeg ikke har vært aktiv her og fått sett det du skriver. Men om du vil kan jeg sende deg noen oppskrifter for jeg kan ikke huske masketall på det jeg har strikket av dukkeklær. Men jeg har nok brukt både babyull og Rubin fra Sparkjøp på mye av klærne. Ta kontakt med meg igjen om det er noe du vil ha mønster på:-)

  2. Hei! Holder på selv å strikke klær til en babyborn dukke men er litt usikker på hvor mange masker og riller jeg må ha på overkroppen og til buksen. Husker du hvor mange du la opp? Evt har du noen mål på dukken? Har en oppskrift men bruker et litt tynnere garn en det som står.

  3. Hekleri og Ra: Tusen takk for det og går du inn på Sandnesgarn.no så ligger det mange gratisoppskrifter på mye dukkeklær og for barn og voksen:-) Ha en fortsatt fin kveld du også:-)

  4. God morgen skjønne venne. For noen flotte plagg til dukken. Du er så flink med slike småplagg, det eg ikkje er så glad i. Tenker det er amnge som vil kjøpe slike dukkeklede emd deg. Er perfekt verandastrikk vil eg tro. Eg sverger til sokker på verandaen på denne tida av året. Vi er heldige med veret for tida ja, sjølv om den store varmen kan vi ikkje skryte av. Men i kroken min er det varmt nok. Bare man passer på å ha det varmt i ryggen.
   Kos deg hele helgen med småstrikk du. Gleder emg til å sjå meir

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg