Dette gjør meg glad av og se.

Det er så artig og se at julegaven jeg strikket blir brukt og denne lille tassen er litt over 2 år og genseren er i størrelse 4 år og her har jeg brukt Rubin og pinne nr 3½ Så det er gøy og være ” filletante ” og ha flere og strikke til ettersom dem vokser opp:-)

Herlige Alexander med samme smilehull som sin strikkeglade ” filletante “

20 kommentarer
  1. Hege: Tusen takk for det Hege og det er koselig og lage noe til disse småtassene og ikke stiller dem krav til noe i denne alderen heller:-) Dukkeklær er også artig og strikke og det er så mye og velge i mønster. En riktig fin uke til deg også:-)

  2. Tasica Paulini: Mange takk skal du ha,og hjemmestrikket er jo så kjekt og gi bort og at det blir brukt er jo like hyggelig. Antar du har reist hjem nå og jeg gleder meg veldig til og komme ned dit igjen,siste gangen var for 5 år siden. Har feriert på Gran Canaria di siste årene men prøver Fig Tree Bay nå og så blir det GC til høsten igjen:-) Så mange takk og fortsatt fin vår til deg:-))

  3. Så utrolig heldig han er som får slike ting. Personlig elsker jeg slike strikkede ting, og varme gensere! Det blir nok enda morsommere for han å se tilbake på bilder når han blir eldre 🙂 Du får ha god tur til Kypros når du skal dit!

  4. Åhh, så nydelig genser på en nydelig gutt 🙂 Er bare så fint å ha småttiser å lage noe til 🙂 Virkelig mange flotte antrekk Baby Born har fått 🙂 Ha en fin uke videre.

  5. gretashobby: Mange takk og det er en herlig gutt og han er jo så fin i plagget også. Er jo bestandig spennende om det passer så bedre med litt for stort en for smått. Så takk for godord Greta:-)

  6. Hekleri og Ra: Ja det ble pent dette og jeg syntes det er koselig at det blir brukt og ikke kastet inn i et skap:-) Men vet at her kommer hver ting til bruk.

  7. Flott gutt i flott genser,jammen heldig som har deg til filletante:)
   Ja vi er veldig heldige som får flotte gaver av Marianne 🙂
   Goe knib<3

  8. For ein herlig gutt og for ein flott genser og lue. Han likte denne genseren og lua det er tydelig.Så strikker du jo så fint også. Det ser heilt perfekt ut. Kjempefint sett var det. Heldig alle som er så heldig at dei får gaver av deg. Stor klem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg