Så har dukken fått enda mere nytt.

Så har det igjen blitt strikket mere dukkeklær til Baby Born . Og denne habitten er strikket av billiggarnet Baby Soft fra Nille så en trenger ikke noe dyrt og fint til dette bruket.  Så selv om det er dukkeklær jeg nå holder på med så tar det tid og jeg vil også at det skal være ordentlig gjort.

 Hvis det er noen der ute som ikke strikker selv og kunne tenke seg litt til dukken så lager jeg slikt på bestillinger og ikke tar jeg overpris heller.

Så det er bare og spørre 🙂 Ellers ønsker jeg alle en fortsatt fin dag og nyt solen for Dere som har den,og her er det regn og atter regn igjen.

Da det er flere av bloggerne som reiser på ferie denne uken så må jeg samtidig få ønske disse en superfin reise og kos Dere så mye:-)


 

26 kommentarer
  1. Hege: Tusen takk for gode ord,er nesten så jeg begynner og leke med dukken selv igjen. Er artig og holde på med noe og litt av dette skal til en utlodning for en forening her i byen. Og så har jeg noen småjenter som blir glade for noe nytt også. Så du har vært på reise ja,så artig dette var og tenker du hadde klart noen dager ekstra der. Men nå ønsker jeg deg en fin påske og med det som hører til:-)

  2. Ninni: Hei og tusen takk. Ja dette er bare koselig og strikke og når det er flere som vil ha så er det bare og holde på. Ja her er alt bare vel og det blir en rolig påske som vi skal bruke til og vaske campingvogna og gjøre klar til bruk. Så vi får satse på penvær slik at en kan få være ute og ikke bli sittende inne. God påske til deg og dine også:-))

  3. annebe: Det er jo så mye fint og lage til disse dukkene,og så er jeg heldig at det er noen som skal ha litt glede av dette. Så blir sikkert noen som blir fornøyd slik du opplevde det som barn:-)

  4. hei hei. Masse nye flotte antrekk Frk Baby Born har fått, igjen 🙂 Er nok bra artig å leke med dukken når man har så flotte klær å pynte ho i 🙂
   Joda, jeg har vært en snar tur til Miami, faktisk bare en lang weekend, 4 dager, var en super fin jobb/premie tur 🙂
   Ha en riktig så fin påske 🙂

  5. Så mye fint du har laget til dukken. Kjekt å strikke sånne småplagg,det tar tid men resultater blir alltid så fint, og så er det kjekt å gi bort i gave.
   Håper alt er bare bra med deg og at du får en trivelig og avslappet påske, håper solen vil skinne hele påsken (lov å ønske seg det) God påske til deg og dine 🙂

  6. Greta: Tusen takk for koselig tilbakemelding fra deg kjære Greta,dette arbeidet koser jeg meg masse med så er det en fin måte og få strikket opp noe av garnet som ikke er aktuelt til så mye annet. Ja når det kommer til pris så er jeg nok underbetalt,men for meg så er det ikke så viktig heller for dette er jo en hobby som jeg ikke klarer meg for lenge uten. Ja snart påske og jeg håper på penvær så vi kan få vasket og gjort klar campingvogna for sesongen,for etter påske drar vi til Kypros og da er det godt med alt som unnagjort her. Ja ellers så har det regnet godt i dag men lovet pent vær til helgen igjen,,,men vi får se. En god klem tilbake til deg:-))

  7. fruensvilje: Tusen takk Connie,og noe av dette skal loddes ut til høsten for en forening her i byen og så har jeg flere småfrøkner som jeg kjenner som sikkert vil ha litt nytt til dukkene sine. Og jeg koser meg med dette så jeg fortsetter en stund til med dette:-)

  8. passion4lifeandtravel. Tusen takk for skjønne ord og det hadde vært koselig om det ville skje i fremtiden. Da skal jeg være klar med pinner og garn for deg og strikke noe fint for deg:-) En stor gladklem sender jeg over til skjønne deg:-)

  9. Du r ein ener på dukkeklede uten tvil. Er berre så fint gjort. Tenker det er flere som kan tenke seg dukkeklede strikket av deg. Regner med at prisen du tar er i minste laget også. Men du koser deg emd det og det er jo det som er vitsen. Nydelig var dei hvertfall. Ja påska nermer seg og ein del drar nok på ferie.Eg tror eg skal vere heime heile påska, men kven veit. håper på fint ver da. Her også regner det stort sett heile tida.
   Må du kose deg med dukkeklede strikking eller noe anna fint fra deg. Stor stor klem fra dama i Høyanger

  10. så nydelige disse klespraktene var,ja det blir nok noen overlykkelige dukkemammaer no tenker eg.
   Det tar tid ja uansett hva en strikker så er det bare en og en maske i gangen men det blir både fint,sterkt og personligt så det er verdt arbeidet

  11. For noen utrolig søte dukkeklær <3 Som jeg en vakker dag ønsker meg et barnebarn, og gjerne en søt tulle jeg kan skjemme bort med å bestille dukkeklær hos fine deg <3
   Du tryller frem de vakreste ting <3 <3 <3 En hjerteklem fra meg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg