Jeg er tilbake etter en liten ferie.

Ja i dag er det en uke siden jeg kom hjem fra nydelige Kypros og jeg skal ikke skryte på meg at været der var helt på topp hele uken. Vi hadde 2 dager med skyet og regn så dette er visst helt unaturlig til og være på denne tiden av året der. Men sol og varme og bad i sjøen ble det nok av uansett. Vi har storkost oss med god Gresk mat og mye annet godsaker. Så jeg er kjempefornøyd. Men får nå håpe at vi får en flott sommer her og så er jeg glad for at vi har bestilt oss 14 dagers tur til Arguineguin på Gran Canaria til høsten. Da har vi litt og se frem til igjen i tilfelle sommeren svikter.

Ellers har uken her gått med til så mye forskjellig og søndag var vi i konfirmasjon og det var en flott dag med mye god mat og deilige kaker. Så tror vekten har øket litt siste ukene nå,,,,men en skal leve og kose seg også ikke bare tenke kalorier:-)

Nå blir det nok mindre blogging på meg utover da jeg har fått litt skrivesperre og mistet litt av lysten her,men det har nok noe med årstiden og gjøre dette så jeg gir meg ikke bare litt i ny og ne kanskje. Sommeren står for tur og jeg får lyst til og være mest mulig ute og sitte minst mulig foran denne skjermen. Dessuten har vi campingvogna som blir brukt flittig og snart flytter vi ut der for sesongen. Så denne 17.mai helgen blir feiret der ute nå og god mat på grillen og en kake så er jeg fornøyd. Legger ut noen bilder fra ferien også. Hotell Rising star på Fig Tree Bay.

Flott leilighet i andre etasje med havutsikt.


Nydelig soloppgang i øst en tidlig morgen,men noen skyer kom i veien.

Denne herligheten koste seg når regnet kom.

Her henger tungen ut og jeg er svett etter og ha gått opp 130 elendige trappetrinn til dette lille kapellet.


Jeg ville ikke ta bilder inne der av respekt for Deres helgenbilder som flere kysset der inne.

Men det var vakkert der inne og selv om det var varmt så fikk jeg gåsehud av og se flotte helgenbilder og en lysekrone som kunne ta pusten fra en.

Med dette vil jeg få ønske Dere en riktig så fin 17.mai feiring og så ses vi igjen .


6 kommentarer
  1. Så koselig å ha deg tilbake igjen 🙂 Det er jo ganske naturlig at man bruker mindre tid foran pc’en på sommeren. Men så lenge du ikke slutter helt så er jeg glad 🙂
   Ha en riktig flott sommer på camping. Klem
   Kanskje vi sees 😉

  2. Hei vennen og velkommen hjem. Ser og leser at dere hadde ein flott tur til tross for eit par dager med dårlig ver. Det er litt kipt når ein bare er der ei uke. Regnet med at du vlle bli meir vekke fremover ja. Veldig kjekt når du er på bloggen, men alle må styre dagen sin som ein ønsker. Håper du stikker innom meg ein gong i blant da. Og at du legger ut noe av alt det vakkre du lager. Så kommer du nok sterkere tilbake til høsten håper eg. Stor klem til ei som savner deg når du er lenge vekke.

  3. fruensvilje: Det var en herlig ferie og uansett godt og komme litt bort og gjøre og se litt annet:-) Jeg dukker nok opp her snart igjen skal du se. Ha en riktig fin feiring i morgen du også Connie.-)

  4. solkro: Så koselig og se deg her igjen Margit,og jeg skjønner du har blitt operert igjen så masse lykke til og jeg håper det går bra denne gangen for det fortjener du virkelig. Håper du får en fin dag i morgen selv med beinet hevet. Klem fra Marianne:-)

  5. Høres ut som du har hatt en toppers tur,du ser kjempegodt ut 🙂 Nå skal vi nyte sommeren her hjemme .
   Ha en superfin 17 mai ,jeg sitter med foten høyt i været og håper på det beste at de endelig har klart å fikse meg 🙂
   Goe knib<3

  6. takk for turen :))en deilig ferie med andre ord selv om regnet viste seg et par dager.Det såg bare så deilig og varmt ut uansett hi hi.
   Du får kose deg 17 mai og i vogna :)så ser vi om det dukker opp noen innlegg innimellom

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg