Sommer i Løkkevika.

Nå er det lenge siden jeg blogget noe her kan jeg selv se,men når det er sommer så er det ikke bloggen som blir prioritert først. Her gjelder det og nyte den korte sommeren til punkt og prikke og ikke har jeg så veldig mye nytt og komme med heller. Men kan nevne at både strikking og hekling fortsatt er noe jeg koser meg med i solen om dagene selv om det er noe småtteri som blir til . Men i varmen så er det godt og holde på med bomullsgarn og ikke ull. Så jeg har det supert her i campingvogna og bader i sjøen og lever det gode liv:-) Vil få ønske Dere alle som ser innlegget en fortsatt fin sommer og nyt den for sommeren er bare så alt for kort.


Sommerhilsen fra Marianne:-)

13 kommentarer
  1. Så koselig å se og lese noe fra deg,MARIANNE. Nyt sommeren!!!!!Til høsten må jeg en tur innom deg,noe du må lære meg,håper på hjelp .Storkoser oss på fjellet.heldige som bor i NORGE. KOS DEG MASSE.

  2. solkro: Så koselig at du tittet innom meg Margit. Jeg har det helt toppers og nyter deilige dager og skal fortsette med det lenge enda. Sommeren er en deilig tid som jeg dyrker max. Håper alt går bra hos deg og en fortsatt fin sommer ønsker jeg deg. Klem fra Marianne:-)

  3. gretashobby: Tusen takk kjære venn. Må du ha en fortsatt fin sommer og det blir sikkert godt for deg og komme hjem til deg selv snart også etter flere uker fra hjemmet ditt. Men kos deg og så må du og T ha en fortsatt fin sommer. Stor varm klem fra Marianne:-)

  4. Hekleri og Ra: Ja har det som plommen i egget her ute ved sjøen,og jeg storkoser meg. Og skulle du dukke opp så hadde det vært stor stas og få møte deg. Men må du ha en fortsatt fin sommer og kos deg så mye. Klem fra meg som sitter med granholmen i bakgrunnen på bildet:-)

  5. Alltid kjekt å sjå og lese at det er liv i deg også. Ein har alltids noe å skrive om, sjølv om det ikkje skjer så veldig mye. Fortsett med å nyte sommeren ved vogna di du. Eg skal nyte dei siste dagene her øst. Håper bare eg ikkje har tatt på meg for stort program hehe. Vil få med emg alt dei siste dagene. Klem fra Tønsberg

  6. Så kjekt å høre du har det bra,vi har hatt en nydelig sommer og håper den fortsetter med masse sol og fint vær 🙂
   Ha det supert og kos deg max 🙂
   Goe knib<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg