Friske farger liver opp.

Jeg fortsetter her med mine ferdige småsaker som ble laget i sommer. Dette har vært fint og holde på med når gradestokken har vist seg fra sin beste side . Så her har det ikke vært fravik av det vanlige på denne fronten. Koselig og sitte i solen og under en parasoll og holde på med litt håndarbeider.  Noe av dette er blitt gitt bort og noe beholder jeg selv + at det er greit og ha noe på lur til smågaver utover.

Og igjen  så er det zalokjoler i diverse garn. Har prøvd ut noe billig garn fra Sparkjøp og er helt greit til slike saker.

Og så har det blitt noen småbrikker som er heklet av Søstrene Grenes bomullsgarn som er garn jeg anbefaler til kluter også.

En fortsatt fin uke til alle som tar turen innom her og mange takk for besøket:-)

11 kommentarer
  1. Så koselige ting! Sånt har lett for å gå i glemmeboken, så det er så koselig når slikt blir laget. Får masse barndomsminner av å se på disse. Bestemor var flink til dette husker jeg. Har selv laget noen, men da i strikket versjon, og ikke like fine. Disse var kjempesøte!

  2. Her var det masse fint og fargerikt igjenn ja. Du ligger aldri på latsiden du. Er så fine dei zaloflaskene dine. Du får forkse på og sjå om du får til sånne kjoler eller liknende til sånn sprayflasker også. Om du skjønner kva eg meiner. Da bestiller eg. :0)
   Er enig med deg i at søstrene green passer supert til kluter. Skal skaffe meir av det garnet ved passende høve. No må eg få ferdig sokkene og bestille garn til nye oppdrag. Og få unna ein del gaver. Må bare få orden her først. HAr det nesten travelt jo hihi. Ha ein stråalandes dag og ei vakker helg. Her blir det sol når den kjem seg over fjelllet. Stor klem fra meg mellom fjella

  3. Åh de zalodamene var fine!!! Hvor finner jeg oppskrift på slikt? Må jo være den perfekte vertinnegaven 🙂 Jeg blir så inspirert av å titte her inne på bloggen din 😀

  4. Dette var flott. Ha en fin torsdags kveld 🙂
   Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten “boost”. Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

  5. Så fint og kreativt! Ønsker deg en fortsatt god kveld 🙂
   Flott og ikke minst inspirerende og kreativ blogg du har forresten! Jeg startet selv å blogge igjen etter en lang pause, hyggelig om du tar en titt! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg