Neonfarger på tilbehør

Ja som overskriften sier så har jeg mye neongarn som jeg har fått av en snill venninne (Anita) og det er ikke alltid så lett og finne noe og bruke dette til. For er jo ikke den beste kvaliteten dette garnet jeg har brukt men litt småtilbehør så går det sikkert. Fant mønster i familien og dermed var dette gjort. Luen har jeg ikke strikket som i oppskriften men laget den som vanlig lue med fellinger på toppen. Og brukt den minste størrelsen så passer sikkert til en liten pike jeg kjenner godt:-)

Flash-garn fra Europris og pinne nr 5.

Og her legger jeg ut mønster på dette settet.

Med dette vil jeg samtidig få ønske alle en strålende helg og mange takk for at du tok turen innom meg.

18 kommentarer
  1. akbhandy: Mange takk for det og det er egentlig fine farger som setter litt farge på dagen:-) Tror også mottakeren blir glad. Håper det går bra med deg nå…eller??

  2. MOONBEAMSCORNER: Hei Anne. Mange takk for gode ord fra deg igjen og ja som du sikkert skjønner så holder jeg fortsatt på med mine små syslerier og jeg koser meg med dette. Når det er vår og sommer så er jeg lite aktiv her på bloggen,da dyrker jeg den korte tiden til andre saker en og sitte her:-) Men blir nok litt mer utover her nå:-) Stor klem tilbake til deg skjønne venn:-)

  3. Skal nok ikke gå rundt å fryse, den jenta som er heldig å få denne lua 🙂 Matchende skjert er jo kjempefint da 🙂 Du er fortsatt en flittig maur, og lager de vakreste ting. Lenge mellom hver gang jeg ” ser deg” dessto hyggeligere å finne deg her i kveld 🙂 Klem fra Anne 🙂

  4. gretashobby: Snille Greta,tusen takk for pene ord:-) Jeg har nok flere småjenter og strikke til og jeg elsker og kunne gi bort litt når jeg først holder på med håndarbeider:-)

  5. Sikkert flere småjenter som kan tenke seg dette settet. Neonfarger har eg aldri strikket med. Sikkert greit garn til slike plagg. Du finner alltid noe å bruke garnet til du da. Flink du. Ønsker deg og din kjære ei super helg. Stor klem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg