Grytekluter igjen og igjen.

Hei igjen:-))

Som jeg sikkert har skrevet her før så er jeg lite aktiv med bloggen når vår og sommer kommer. Men både strikkepinner og heklenålen tar ikke helt ferie. Så har heklet opp en god del grytekluter i sommer og her har jeg brukt rester og supplert opp litt med nye innkjøp.  Noe er allerede gitt bort og noe skal i gavekurven og så blir det kanskje litt til meg selv også.


 

Vil få ønske alle som er innom her og titter en fin uke og velkommen igjen

 

12 kommentarer
  1. passion4lifeandtravel: Tusen tusen takk for pene ord fra en vakker og omtenksom dame som deg:-) Ja sommeren brukes fornuftig den så derfor lite blogg fra min side. Men noen få er jeg nok innom i løpet av sommeren så helt vekk er jeg ikke:-) Ja nå er det i underkant av 3 uker så er vi på tur sydover igjen. Men har hatt en helt nydelig tid i vogna og en sommer som har vært herlig,,men en forlengelse skal også gjøre godt. Gode varme klemmer til deg også Mette:-)

  2. strikkogkos: Mange takk og så er det greit og bytte ut litt av og til på sitt eget kjøkken også med noe nytt,,som regel så får andre og så sitter jeg igjen med slitte selv. Typisk det vel? Men kan jo ikke ta vare på alt en lager heller så er bare koselig og gi bort som smågaver til noen som setter pris på det:-)

  3. gretashobby: Tusen takk for godord og jeg liker og pussle med slike saker når jeg ikke har noe annet på pinnene. Tror vel nesten ikke du får tid til og lage slike selv du som har så mye annet på gang:-)

  4. Så flotte grytekluter <3 Alt du tryller frem med strikkepinner og heklenål er vakkert <3 Vet jo at du er mindre på bloggen om sommeren, men likevel har du tatt deg tid til noen helt nydelige kommentarer på min blogg <3 Tusen takk, fine fine deg <3 Vi har jo vært på reise mesteparten av sommeren, og da blir det også mindre tid til blogg for meg, men det meste kommer jo etterhvert på reisebloggen 🙂
   Nå er det vel ikke så lenge til dere fyker av sted for å forlenge sommeren, men dere skal vel først nyte siste rest her hjemme <3 Håper dere har hatt en kjempedeilig sommer <3 Massevis av klemmer fra Mette.

  5. Masse flotte grytekluter til lageret ditt. Alle var kjempefine. Du er så flink med både strikkepinner og hklenål du. Må skrive opp gryteklut i strikkelista mi ser eg. Det var det ingen av i mitt lager. hm. Håper du får ein flott dag der øst. klemmen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg