Slike oppdrag liker jeg…:-)

Hei igjen. Her i sommer fikk jeg en veldig koselig mail fra en dame utenfor Bergen som lurte på om jeg ville strikke et babyteppe for henne og det er klart jeg liker slike hyggelige oppdrag. Dessuten så skal denne damen bli oldemor til dette kommende barnet. Så ekstra artig syntes jeg dette var også.

Så nå kan jeg legge ut bilder på dette for ville ikke gjøre det før jeg visste at det hadde kommet vel frem. Og teppet ble godt mottatt fra damen og overrasket ble hun da jeg hadde lagt ved 2 par små babysokker som en liten ekstra bonus. For meg som liker og strikke så er det ikke prisen som gjelder her men gleden ved og hjelpe andre som kanskje ikke har mulighet eller kan strikke selv.  Selve teppet er strikket i babyull og pinne nr 3½ og vasket og strekt ut på store isoporplater jeg har. Så målene ble 116 x 90. Så kan jo passe godt på en babyseng eller på vuggen også.

               


18 kommentarer
  1. Hei på deg snilleste tusenkunstner’n med strikkepinner og heklenål 🙂 Så nydelig teppet ble og det er de VAKRESTE babysokker jeg har sett noengang!! Du lager uvurderlige skatter 🙂 Ha en fin dag,klem fra Anita 🙂

  2. akbhandy: Mange takk Ann-Kristin og jeg syntes det er så hyggelig med litt ekstra i esken når noe skal sendes:-) Slikt gleder meg like mye som mottakeren blir overrasket også:-)

  3. Gudrun: Hei på deg og mange takk for gode ord og ikke minst en hyggelig formiddag vi hadde sammen her om dagen. Og mange takk for den flotte gaven fra deg. Den står fremme og mange fine ord hver dag:-) Vi ses utover igjen for dette var koselig:-)

  4. fjellgeitbundingen:Tusen takk skal du ha. Og jeg vil tro det blir godt mottatt av barnets mor snart også. Tror ikke hun vet om dette enda. En fortsatt fin dag til deg også:-)

  5. Det er jo bare lekkert!!!! At du er snill og veldig raus vet jeg., har opplevd det sev. Det går bra med mine pulsvanter,sakte fremover. TAKK FOR EN FIN FORMIDDAG.

  6. gretashobby: Tusen takk for gode ord. Jeg liker godt slike oppdrag og ikke minst så koser jeg meg med det. Og har nok fått mye mer en jeg forlangte så jeg ble helt satt ut her. Men for meg er ikke dette en jobb ,men en hobby:-)

  7. Vakkert arbede fra deg igjenn vennen. Tenker nok du likte det oppdraget ja. Og du ahr vel strikket det nesten gratis vil eg tro :D. Du er så snill og god du. Så lenge du koser deg med det så syns eg bare du skal fortsette. Nydelig sokker som bonus stor klem fra meg

  8. å du så nusselig :))dette var skikkelig lekkert,og snille du som gav en lite gave også :))
   Kjekt å få noe så vakkert til en ny liten verdensborger

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg