Flotte dager med bare sol og varme.

Hei igjen på Dere alle.

Ja nå er jeg tilbake etter 14 deilige dager fra Arguineguin på Gran Canaria. Og tro meg når jeg sier at dette var helt nydelig og kunne forlenge sommeren slik. Men hadde mer en gjerne dratt tilbake så fort som mulig. Men får vel komme meg i ordning her også. Dette var første gangen vi var i denne lille fiskelandsbyen og hotellet lå stille og rolig til med flest mennesker fra 50år og oppover i alder. Så her var det ikke noe skrål og mas fra poolen som en har på familiehoteller med masse barn. Så hit reiser jeg gjerne tilbake http://www.ving.no/kanarioyene/arguineguin/dorado-beach og her hadde vi en fantastisk utsikt da vi bodde i 8.etasje og kunne sitte ute på terrassen og kunne høre brusen fra havet og en vakker solnedgang. Det er balsam for kropp og sjel:-) Og en kort drosjetur inn til Puerto Rico gjorde vi et par kvelder,men hadde alt vi trengte i nærheten på dette stedet også. Men rart med gamle trakter da.  Nå skal jeg legge ut noen bilder og tror disse taler for seg selv…..

Bildet her er tatt fra hotellet og mot Anfi Del Mar som mange kjente har leiligheter.

Samme sted med flotte lys når kvelden kom.

Og dette bildet er tatt fra der vi bodde og i klarvær så kan vi skimte Teide på Tenerife.

Rett frem her ligger den Norske sjømannskirken,og nå i oktober er det faktisk 10 Norske ungdommer

som skal stå til konfirmasjon her i kirken.


Diverse bilder tatt fra terrassen.

Så blir nok en tur om 5-6 mnd igjen,,,garantert:-)


12 kommentarer
  1. Gudrun. Tusen takk skal du ha. Det var helt nydelig og avslappende ferie så nå må jeg nok få fart på blodomløpet igjen:-) Håper ellers alt er bare bra. Klem fra moa:-)

  2. Fru Stussli: Mange takk Bente. Klimaet der er jo kjent for og være helsebringende og det merkes etter kort tid. Så for oss har det blitt favorittplassen. Lever godt der nede med god mat og drikke:-)

  3. fruensvilje: Ja det var helt nydelig og vi elsker Gran Canaria for det fine klimaet der nede. Gjør godt for vonde kropper og skal ikke mange dagene til før en kjenner bedring:-)

  4. akbhandy: Tusen takk.Gran Canaria har blitt favorittstedet våres. Stabilt klima. Ja hotellet var det ikke noe og klage på men selve byen er ikke mye og skyte av,,men fikk alt en trengte der også. Skjønner godt du ser frem til ferien nå,,,,nede i bratte bakken:-))

  5. gretashobby: Tusen takk og nå har jeg nok landet igjen,,strikkepinnene har gått sin vante gang noen dager nå da jeg starter pent opp etter ferien:-) Og du har helt rett i at håndarbeider er ikke prioritert på ferien i syden.. Men så er det artig og ta det frem hjemme igjen da. Klem tilbake fra meg:-)

  6. Velkommen hjem .deilig med sol og varme.,Borte bra ,hjemme best.Fine bilder og mange minner lever du lenge på.

  7. Nydelige bilder! Så godt med skikkelig med sol på kroppen før vinteren kommer. Vi har vært på Gran Canaria flere ganger. Nydelig mat og behagelig klima. Rett og slett en skikkelig ferie!

  8. såg hærlig ut dette ja,skulle så gjerne hatt en tur jeg også :)men det blir nok ikke med oss.Godt vi har en fin høst så kan vi nyte livet litt her også før vinteren setter inn

  9. Velkommen hjem igjen Marianne. Ser dere har kosa dere skikkelig. Ser ut som det var et fint hotell på en flott plass dere var på. Har kun vært på dagsturer i Arguineguin. Når jeg ser disse bildene, kjenner jeg virkelig at jeg gleder med til det blir vårres tur. 🙂 Ha en flott kveld.

  10. For noen herlige bilder fra turen deres. Ser dere har slikket sol og at dere koste dere. Vakkre bilder av dagen og kvelden. Skjønner du alle rede lengter ned att. Men du får vel belage deg på ein vinter i Norge no. Skulle vere godt rustet hvertfall. Tar vel noen dager før du “lander” helt. Kos deg heime no og finn frem strikketøyet. For det hadde du vel ikkje med. Klem fra meg mellom fjella

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg