Tova tøfler og en hilsen

God tirsdag til alle som titter innom igjen.

Selv om jeg nå har hatt fri fra strikkingen i ferien så kan det vel sies at jeg har tatt igjen det forsømte siste dagene nå. Har ikke ligget på latsiden selv om det har vært litt annet og gjøre på hjemmefronten. Men suget etter strikkepinnene ble for stort så her har det blitt gjort litt siste dagene .  Først så har jeg strikket og tovet et par tøfler som er en bestilling . Så greit med alt som en kan få ferdig.

Mønster ligger herhobbystuas.blogg.no/13792…ova_tfler_med_mnster.html og jeg har brukt Iglo garn og pinne nr 6

Så disse tover godt på 40gr og passer til en damestørrelse 39.

Vil også få gratulere en flott dame med dagen i dag som jeg tror de fleste har hørt om

da snakker vi om Greta som har bloggen http://gretashobby.blogg.no/ en utrolig dyktig dame som elsker og strikke og som får til det utroligste innen strikkekunsten. Så kan jeg nevne at hun var en  av de første til og legge inn kommentarer på min blogg når jeg selv startet opp for en del år siden noe jeg setter stor pris på.  Så fortsatt fin dag til deg kjære venn.-)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


6 kommentarer
  1. Anita S.Hatlestrand: Så fint at du likte fargen,men har gjort ferdig et par til nå men du får se selv når du kommer ned en dag. Ha en fortsatt fin kveld og uke. Hils så mye til BT og Dennis:-)

  2. Hællæ 🙂 For noen herlige farger…De ble superfine!!!! God helg og en varm klem fra meg til deg 🙂

  3. Halloen 🙂 Så deilig å få kose seg litt med sol og varme nå utpå sein høsten 🙂 Skjønner pinnene går med full trøkk nå om dagene, skikkelig flotte tøfler, blir gode å ha utover vinteren 🙂 Snart helg- kos deg du 🙂

  4. Ser at du er kommet skikkelig igang med strikkinga etter ferierturen. Ble virkelig flotte disse tøflene. Blir nok å holde noen føtter gode og varme vil jeg tro. 🙂 Ha en flott kveld.

  5. flotte sokker,har strikket et par sånne før og hvet att dei er veldig gode på foten :)) begynner å bli en sånn tid på året att det frister mer og mer å ha tid til å hygge seg med strikketøy :))

  6. Tusen takk for skjønne ord Marianne. JA tenk det er noen år siden no vi begynte å besøke kvarandre på bloggen. Du er så god og snill. Takk for fine ord. Flotte tøfler du har laget. Greit å få unna bestillinger ja. Tenker at det var godt å kunne sette seg ned med strikkepinnene etter at du ahdde vore heime litt ja. Det hører liksom med da. Stor klem fra Greta. <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg