Høsten har kommet.

Ingen tvil om at høsten har kommet igjen for en liten tur ut til campingen i helgen for og se over så ser en at enkelte blomster har gått i dvale for sesongen. Noe blomstrer fortsatt her men….med 4+ i dag tidlig så er det ingen tvil lenger.

Dette er en kjempestor sopp og meget udelikat som var midt på plenen.

Klar for vinteren og jeg ser frem til en ny sesong til våren allerede.

Og jeg vil ønske samtlige som titter innom en riktig fin uke.

10 kommentarer
  1. fruensvilje: Ja alt til sin tid Connie,og vi skal nok komme oss igjennom denne mørketiden igjen også:-) Nå er det blitt kaldt både ute og inne så koser meg nå med strikketøyet og en varm stue etter fyring i ovnen i kveld:-)

  2. gretashobby:Ja nå blir det og kose seg inne med strikketøyet og bare la alt gå sin gang. For tiden går egentlig fort syntes jeg. Men kroppen er ikke helt på lag med meg nå heller så det er vel værforandringer som merkes. Har hatt en grei dag og kost meg i kveld med litt strikking og sett på tv og fyr i ovnen da det er blitt huskaldt . En nattklem fra Marianne:-)

  3. akbhandy: Ja det er høst og nå er det tid for og fyre i ovnen og hygge seg inne med håndarbeider og håpe at vinteren går fort denne gangen også. Skjønner Dere er flinke til og bruke bobilen så lenge som mulig,og så har dere jo noe annet og se frem til snart igjen. Hadde ikke vært meg i mot og dratt ned igjen,,,,,det er en herlig plass:-)

  4. Ja høsten er her, men fremdeles fine farger i naturen og i hagen, heldigvis. Nå kan vi kose oss inne med levende lys og strikketøy (det holder ikke med levende lys når man skal strikke forresten).

  5. Høsten er nok kommet for fullt ja. Ser at noen blomster kjemper imot og lyser med sine flotte farger. Skjønner godt at du ser frem til våren og kan begynne bruke vogna igjen. Her blir vi å bruke bobilen værtfall frem til vi drar til varmere strøk. 🙂

  6. Ja hausten er komen på rett no. Eg merker det ikkje i hagen, men på kroppen. Men det er det same det. HAuseten er her og vi må leve med den.
   Kjekt å å ha noko å sjå frem til. Våren kjem fort. (Håper eg) Men når det er sagt så er det jo litt kjekt med haust og vinter. Med innetid, lys og mye hygge med strikketøy i sofa og godstol. Håper du får ein fin dag eller kveld videre min venn. Stor klem fra ho her dama her.

  7. ja nå er nok høsten her,men jammen blomstrer tagetesen fint ennå 🙂 nydelige bilder,tiden er desverre der at hytter og campingvogner på ta ferie,men da får vi hygge oss med andre ting og glede oss til ny sesong til neste år

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg