Noen syssler på en tirsdag.

Hei igjen.

I dag har jeg bakt noen boller og jeg tror vi skal kose oss litt ekstra da det kommer en liten pike på besøk snart.  Og med en ganske så nyinnkjøpt kapselmaskin så blir det nok en god og litt sterk kaffe for oss voksne til bollene. Så denne har vi testet ut med diverse kaffesmaker nå. Utrolig mye godt en kan kjøpe og her kan vi bruke den for og få noe varmt i kroppen og dessuten kalde gode drikker når varmen slår til om mange måneder igjen.

Det ble nesten 50 stk og jeg har smakt på en allerede,,,:-)

En rød og fin maskin som passer godt inn på kjøkkenet her. Disse fine koppene fikk

jeg av en god venninne så hensikten var nok opplagt der tror jeg:-)

Vil få avslutte med noen gode ord her som er skrevet av Ragnhild Bakke Waale.


            Gode ord for oss alle dette:-)

13 kommentarer
  1. passion4lifeandtravel: Takker for det Mette,men aldri smakt kaffe. Denne maskinen kan du få både te og kakao og karamellsmak og det er mange gode saker og lage i en fei. Og jeg tror nok du baker mye godt og det gjelder og la gjærbaksten få heve seg godt føre en steker dem og være litt forsiktig med og bruke for mye mel. Vi koste oss alle sammen med både boller og kaffe:-)

  2. Fru Stussli: Ja denne maskinen er det nok mannen i huset som bruker mest for tiden:-) Bollene er saftige og det er stort sett det jeg får sveisen på…nei da jeg er glad i og bake både gjærbakst og kaker og er greit og ha i fryseren og ta opp når det kommer en gjest eller to. Du får nok bake litt med Emma når du får tid.

  3. Oh My God, for noen herlige boller, jeg synes jeg kjenner lukten helt hit. Jeg elsker hjemmelagede boller, men får det liksom aldri til selv, ihvertfall ikke som mormor sine <3
   Kaffemaskinen så flott ut, men vet du...jeg har ennå ikke smakt kaffe i livet mitt, jeg 🙂
   Derimot kommer jeg til å drømme om boller resten av dagen <3
   Hva er vel bedre enn å glede en liten pike, og kose seg sammen, heldige begge to <3
   Ønsker deg også en koselig søndag <3

  4. Så tøff kaffemaskin!! Vi har også en kaffemaskin (annet merke bare) og er såå fornøyd. Lett å få en kopp skikkelig god kaffe. Vår erfaring er at vi drikker ferre kopper i løpet av dagen etter at vi fikk maskinen. Hver kopp smaker bedre da ;-D
   Er så travelt her for tiden ellers skulle jeg bakt boller kjenner jeg. Håper det snart roer seg slik at vi rekker litt bakekos igjen snart. Kan nesten kjenne lukten når jeg ser bildene dine. Emma som tittet over skulderen her, er enig og vil vi skal bake 😀
   Ha en finfin dag <3

  5. mmmmm dette såg deilig ut :))fikk lyst på boller eg no hi hi.
   Kaffemaskinen var kjempefin,greit når en bare vil ha en kopp kaffe :)du får nyte bollene og ha en koselig kveld

  6. Gudrun: Mange takk skal du ha og jeg syntes det er artig og holde på med litt forskjellig av både baking og med strikkepinnene. Og igjen mange takk for at du liker og følge med her. Ja jeg er glad i disse daglige ordene,og sannelig så passer det inn i så mye:-) Vi ses sikkert utover igjen og er det noe så bare ring meg du. En fin uke ønsker jeg deg også:-)

  7. gretashobby: Takk for det og jeg er glad i og bake gjærbakst. Det er noe som smaker godt til kaffen det. Ja jeg vil anbefale deg en slik maskin Greta for det er så mange gode smaker av både kaffe og te og andre drikker. Den vi har er en Dolce Gusto og angrer ikke et sekund på dette kjøpet. Ja nå skal jeg ta kvelden og fortsette med noe fra kluteboka og så bare hygge meg videre. Blir spennende det du holder på med og ikke minst din ide om lange strømper. Du får det til du da. Ha en fortsatt fin kveld i heimen og kos deg:-)

  8. De bollene ser gode ut,du er så flink. Koselig å følge med på bloggen din,alltid spennende og mye fint. Fine ord til ettertanke .Ha en fin uke.

  9. Så flink du har vore i dag da vennen. Dei såg veldig gode ut dei der. Så kjekt med besøk fra ei lita ei som liker boller :0). Har vurdert kaffimaskin vi og, men ikkje kome elngre enn til å vurdere. Du anbefaler det med andre ord? Har ikkje fått strikket så mye som planlagt, men verden går vel videre for det, får vi tro. Håper å bli ferdig i løpet av kvelden. Grunnen er at eg driver å planlegg lange strømper i hodet hehe. får sjå om det blir noko av dei og i tilfelle kva størrelse dei blir i.
   Kos deg med besøk , boller og kaffi. Stor klem fra meg mellom fjella

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg