Kluter og atter kluter.

Ja som jeg sa holdt jeg på med klutestrikk fra Bitta Mikkelborg sin flotte klutebok og her kommer noen til.

Den første heter ” på kryss og tvers ” og den har jeg strikket i Tuva garn og på pinne nr 3½.

Og den neste heter ” Juletrefest ” og er også strikket i Tuva garn. Godt garn som jeg anbefaler på det varmeste.

Nå tar jeg en liten pause fra kluter og har begynt på en barnegenser så litt variasjon blir greit:-)

En stor takk til alle som titter innom og igjen en riktig fin uke til Dere alle sammen:-)

     

14 kommentarer
  1. Gudrun: Tusen takk skal du ha og koselig og møte på deg i Fredrikstad her forleden også. Ja nå er det rene høststorm igjen og nå er vi vel mettet på slikt vær. Ufyselig men godt en har tak over hodet og håndarbeider og holde på med:-)

  2. Hekleri og Ra: Tusen takk for det og disse klutene var også artig og strikke. Og bildet er tatt fra Gran Canaria i høst. Er kanskje greit og fornye seg litt der også:-)

  3. foreignerat50: Tusen tusen takk og veldig hyggelig og ha deg tilbake igjen. Tenker du kommer med noe mere snart også. Inspirasjon finner vi hos mange flinke bloggere:-)

  4. gretashobby: Takk for det Greta og klutedamen er nå i gang med genserstrikk og det var plutselig artig også:-) Vi har hatt både regn og hard vind her nå men langt fra været som Voss sliter med,så skal ikke klage jeg når en ser på nyheter om været rundt nå. En fin kveld til deg også Greta:-)

  5. akbhandy: Takker for det og jeg er enig at den på kryss og tvers var finest. Men så er det slik at jeg må prøve ut flere i boka men uansett så har jeg nok funnet favoritten og det er høstløv:-)

  6. Hei på deg ☺Jeg blir så inspirert av å se vakre håndarbeid som du lager. Jeg må prøve det en dag mår jeg får tid og stunder og tålmodighet:)
   ha fortsatt en god dag:)

  7. Kjempefine kluter Marianne. Du får dei til så fint. Ser at du skal strikke genser no. Det er greit med litt variason ja. Viss ikkje hadde vi måtta begynt å kalt deg klutedame hehe. Neida. Du lager så mye forskjellig og fint atte. Spennede å skifte over til noe helt anna da. Spent på å sjå den genseren. Ha ein fin dag. Håper det regner mindre hos deg enn det gjer her. Uansett kan du å kose deg du. Ha ein skjønnettermiddag og kveld vennen. klem

  8. Så flotte de klutene ble. Den første var ekstra fin da. 🙂 Må nok prøve meg på noen av klutene i den boka jeg også, men det blir ikke ennå. Ha en flott kveld og uke. 🙂

  9. fruensvilje: Tusen takk Connie,,ja en kunne nok kanskje hatt strikket i et tynt garn og hatt som små brikker /duker. Ikke dum ide det heller:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg