Ferdig med genseren.

Ja så var det et lite innlegg fra meg igjen også og denne gangen er det ikke kluter som er strikket. Men en barnegenser jeg har holdt på med en liten stund.  Liker veldig godt dette mønsteret og har strikket flere av disse før.  Selve oppskriften er fra et Gjestal strikkehefte og jeg har brukt rubin garn fra SparKjøp og størrelse 4 år.  Og dette blir en julegave:-)

Nå har jeg bestilling på herresokker så får nok sette i gang mens jeg har strikkelysten inntakt:-)

           

                    
                 

  

 

 


20 kommentarer
  1. foreignerat50: Jeg ser når du poster innlegg så da er det sikkert bare en liten feil et eller annet sted. Ja vi er venner på bloggen. Ha en fortsatt fin kveld:-)

  2. wow, den er helt nydelig:)
   Vil bare si hei på deg og ønske deg en god lørdagskveld. Jeg lurer på hvorfor jeg ikke ser når du postlegger nye innlegg?
   Så bare navnet ditt gjennom andre blogger. Jeg tror vi er venner bloggen. Mulig må sende en forespørsel igjen:)

  3. gretashobby: Tusen takk for godord Greta og det er riktig at jeg har strikket slike før. Men så er jeg glad i fletter og samtidig så er den fin på en barnekropp.Ja dette blir julegave og helt greit og få noe ferdig snart. Nå er herresokkene ferdig og jeg skal i gang med en ny barnegenser lik den du ser her men i en annen farge bare. Artig er det så gleder meg til og starte på den snart. Godt og ha noe og holde på med:-)

  4. Den var knallfin. Den likte eg hm. Har kasnkje sett at du ahr strikket den før, men ikkje tenkt så mye over den da. Likte den veldig godt. Ser greit ut det mønsteret også.
   Kjekt å vere ferdig med noen julegaver da. Herresokker går jo fort, Kasnkje. Spørs kor store føtter den mannen har da hehe. Og garntjukkelsen sjølvsagt. Ikkje strikka ei maske her enno. Men etter lucch blir det å legge opp eit nytt strikk.Må få det unna. Skappel til ein liten unge. JA ja, kvar sin smak. HA ein flott dag. HEr skinner faktisk sola inn vinduet no. Deiligt. Klem tild eg fra emg

  5. MOONBEAMSCORNER: Tusen takk Anne:-) Ja du får bare si fra så strikker jeg mer en gjerne en genser til lillegutten din også. Er ikke noen sak det:-) Brun og fin men fy søren så fort den går av igjen etter bare noen uker. Håper det går bra med deg også så fortsatt god bedring. Klem fra Marianne:-))

  6. Hekleri og Ra: Tusen takk skal du ha og jeg falt for denne fargen i butikken og til en liten tass så er det kanskje greit med litt dypere blåtone også:-)

  7. Sååå fin da 🙂 To år mindre, og den hadde vært så fin til gutten til mormor 🙂 he he. Så fint bilde av deg Marianne, brun og fin, og skikkelig flott!!! Klem Anne 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg