Ikke så spennende..

Men et par herresokker er blitt ferdig og allerede overtatt og i bruk av mottakeren. Vært ferdig i noen dager nå så jeg holder på med en ny barnegenser og er godt i gang med det også. Ellers i dag er det en grå og trist dag her så jeg har hygget meg på kjøkkenet og bakt en god del kanelsnurrer og boller. En må jo finne på noe en trives med og jeg er nok ikke den som klarer og sitte rolig for lenge så nå er middagen fortært og snart blir det kaffe og smak på baksten:-) Ønsker alle som titter innom en fortsatt fin dag/kveld:-))

10 kommentarer
  1. Fru Stussli: Jepp det er helt riktig det Bente. Vindusvask er rene trimmen i seg selv det og med den tåken og regnet vi har hatt her nå så lar jeg nok det avvente litt til. Ha en fin trimkveld og ikke slit deg helt ut:-))

  2. gretashobby: Tusen takk kjære Greta. Ja sokker gjør seg ikke selv det heller men syntes det er helt greit og strikke det. Ikke mange som liker og strikke sokker og ikke skjønner jeg hvorfor? Dette er nok ikke julebakst men bare for og ha litt i fryseren og ta frem når det kommer en kaffegjest innom. Og jeg er glad i og bake og spesielt gjærbakst. Til jul skal jeg ikke bake så mye men bare så en har litt i noen bokser. Ja nå skal jeg kose meg resten av kvelden med tv-strikking og mere kaffe. En fin kveld til deg også:-)

  3. Bakst og strikking høres koselig ut 🙂
   Her har det vært korrekturlesing og vindusvask. Nå skal jeg reise ned å spinne en dobbelt-time. Må se om jeg holder så lenge før jeg melder meg på spinningmaraton 😛
   Ha en finfin kveld

  4. Sokker er alltid spennene et. For det er noe man ahr bruk for. du får sende over noen kanelsnurrer til meg da. hehe. Høres deiligt ut. Viss formen kommer seg nok, skal eg bake litt til jul eg også. Kos deg med genser strikking og bakst du i kveld. Flinke damen. Her har vi foresten hatt sol i dag. HAdde den i 2 timer. Stor solklem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg