Raushet er ikke hverdagskost….

Ja at det finnes mange rause og snille personer i ens krets har jeg fått flere bevis på den siste uken:-) Aller først fikk jeg en utrolig flott pakke dumpende ned i min postkasse her om dagen og jeg ble helt målløs når jeg pakket denne opp,,for her var det en kjempeflott strikkebok helt etter min smak og ikke nok med det hun hadde også laget verdens nydligste godter og lagt med i pakken. Og det var en gave fra en blogger vi alle her egentlig kjenner til som hadde forært meg dette. Nå vil jeg ikke nevne noe navn på henne men hun ligger i vennelisten til flere av oss. Så igjen takk for den flotte gaven. Og husk at deg vil det komme noe til også etter hvert:-))

Jeg er bare så kry for strikkebøker og hefter med mønster er noe jeg egentlig aldri kjøper meg selv. Ja det er ren lykke:-)

Og i går fikk jeg besøk av min gode venninne Anita som kom en tur og hadde med seg mye forskjellig til meg.

Men må bare legge ut bilder av noen nydelige roser som hun hadde med seg til meg og det er langstilka Kenyanske roser som nå står på bordet og som en stadig må titte på. Og det lille hjertet i stein med gode ord på gjør at jeg får en klump i halsen.

Så fortsatt finnes det godhet i mange og det har jeg fått bevis på flere ganger nå. Er det rart jeg blir litt satt ut??

Så mange takk skal Dere ha jeg er heldig som har slike gode venner.

     

18 kommentarer
  1. Anita: Hei på deg” jenta mi “.koselig at du har tatt veien inn her igjen og jeg gleder meg til du kommer på besøk til Moa til uken. Ja kommentarene er jo fine men sikkert noen som syntes det er selvskryt. Men mange som blogger skriver jo faktisk om alt mulig mellom himmel og jord. Så da kan jeg også.-) Ser frem til du kommer og da skal vi kose oss. Ha en fin helg og hils masse til BT og Dennis. God klem fra “mor”

  2. Hei på deg min gode venninne. Må bare få si at du er så raus,god til å lytte,prate med og er deg selv. Så å kunne gi deg blomster er en sann glede!! Så det må du ta til deg…. Savner deg og en prat,så nå gleder jeg meg til et besøk til uka,alltid like hyggelig. Husk alle de du gleder med stort og smått,Marianne.Hyggelig å lese kommentarene her inne. Du vet jo at jeg syns du er uvurderlig <3 Ha en fin kveld,så ses vi snart...God klem vet du!

  3. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin og veldig koselig og lese dine ord her. Jeg er like glad for og ha deg som en god venn. Rosene er nydelige og boken er perfekt:-) Stor klem fra Marianne som sendes både nordover og sydover igjen…hihi:-))

  4. strikkogtov: Tusen takk. Ja dette satte jeg ekstra stor pris på ,men en blogger som jeg aldri har pratet med sender dette til meg er enestående. Men gode ord er for meg godt nok i det daglige. Og det får en her inne blant mange gode venner i bloggmiljøet:-) Og en god samtale med gode venninner er heller ikke og forakte:-)

  5. Hei hei. Du fortjener det virkelig og jeg tror vi alle her inne setter stor pris på deg. Jeg er værtfall utrolig glad for at jeg er blitt kjent med deg her. 🙂 De rosene var nydelige. Kos deg masse. Klem fra nord. 🙂

  6. fruensvilje: Ja dette var veldig koselig Connie og om jeg fortjener det er en annen sak. Men prøver jo og gjøre flest mulig til lags med litt generøsitet selv i form av gode ord og noen små ting og gi bort. Bursdag hadde jeg den 30juli så er nok ikke derfor jeg fikk alt dette nå. Spennende med slike bøker og så mye fint og se.:-))

  7. gretashobby: Tusen takk for det og artig var dette. Jo da jeg er nok ganske gavmild selv men når en jeg aldri har sett eller møtt noen gang sender meg pakke så blir jeg rørt da. Ja jeg er heldig og setter stor pris på dere alle som legger igjen gode ord her hos meg også:-) Takk for at du fortsatt er en god venn her hos meg Greta:-)

  8. så koselig da:)og så flotte gaver også da,ja det var snillt.Mulig du har bursdag :))og om ikke så er jeg helt sikker på att du fortener disse gavene uansett :)) likte foresten utrolig godt genseren utenpå boka:)
   Når en snakker om strikkebøker så bestilte faktisk jeg to stk til meg selv i går:)og er jeg heldige så kommer dei i morgen

  9. Gratulerer med masse flotte gaver. Du ahr fortjent det vet du. Er vel få som er så gavmild og snill som du er. Hr sett på den strikkeboken, men det har adri blitt til at eg har kjøpt den.
   Hjemmelaga snop er ikkje å forakte. Og for noen vakkre roser. Du er heldig og du fortjener det. Stor klem fra ei som setter pris på deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg