Koselige gaver og gi bort.

Hei til alle som titter innom igjen. Har nå strikket og heklet noen trekk til lyslykter og dette har jeg tenkt og ha som noen smågaver for og gi bort til jul. Og mønster på noen av disse har jeg funnet hos denne bloggeren http://karin-torill.blogspot.no/2012/06/lyslykter.html og her har jeg brukt både Bomull Sport og Tuva garn og en tynn gulltråd i det ene trekket.

Tror kanskje det blir noen til og jeg sverger til hvite trekk og ikke rød eller lilla:-)

Vil få ønske alle en fortsatt fin dag og her skinner solen i dag noe den ikke har gjort på mange uker.

 

17 kommentarer
  1. Ååå så fine de var, koselig pesang.Enig med deg, de hvite var finest.men fint med rødt og lilla til jule.Du er så flink.!!!

  2. gretashobby: Tusen takk kjære Greta og er helt enig at dem ble finest med hvitt garn. Og heller bytte ut bånd etter årstiden. Vi har hatt sol i dag men så har vi ikke sett den på mange uker nå så en fikk nesten solstikk:-) Kan tenke meg du har kost deg med Mariusen din og nå er du ferdig med han for denne gangen kanskje? Ha en fin kveld og hygg deg masse med gavestrikk og så ses vi snart igjen:-)

  3. foreignerat50: Tusen takk snille deg . Koselig at du kunne ta med deg en av beboerne ut på en liten luftetur når solen skinte litt:-) Må du ha en fortsatt fin kveld:-)

  4. Fru Stussli: Tusen takk snille Bente og er nok enig at hvitt ble penest . Det er mye fint og lage men så er det tiden som begynner og bli knapp nå mot jul da. Men både du og jeg har sikkert nok og ta frem av diverse pynt til jul:-) En fortsatt fin kveld til deg også:-)

  5. fruensvilje: Mange takk for gode ord Connie og jeg er glad i farger men syntes det er penest med hvite på disse lyktene. Kan jo heller bruke bånd med farger:-)

  6. God ettermiddag Marianne. Det var mange flotte lyslykter. Var faktisk veldig fint med kvite og veldig praktisk. Da kan man jo bare skifte silkebånd etter årstidene. Blir nok mange som blir glad for sånne flotte ekstragaver.
   Her har det ikkje vore sol nei. Bare regn. Var vel litt opphold ei stund. Men det er ganske vått ute no ja. PErfekt innedag her med andre ord.
   Håper du har hatt ein fin dag til no og at du skal nyte resten av dagen også. Eller kvelden blir det vel no da. Daten min me MArius er over, så no får eg begynne på ei julegave i kveld. Så blir det liverpool sokker i morra. Og fleire dager fremover. Skal lage to par i 43. Hm. Ja da det går bra. Ha ein fin kveld klem fra Høy.

  7. Disse var kjempesøte. Jeg er enig i at de hvite var finest. Jeg lagde noen i mørkegrå med rødt hjerte her et år, men jeg synes ikke det heller ble penere enn hvitt. Både rødt og gullbånd var flott. Må se om jeg rekker å hekle noen før jul 🙂 Er plutselig så mange ting man skal rekke å lage før jul. Jeg så en hekla pepperkake i et julemagasin i dag og den MÅ jeg også lage :-DD
   Ha en finfin tirsdagskveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg