Enkle votter for små hender.

Jeg fortsetter med litt småtteri i form av både strikk og hekling og denne gangen fikk jeg laget noen votter som sitter godt på små hender. Mønster på disse heter Barnehagevotter og det er disse to til høyre på bildet. 

    
Må Dere alle ha en fortsatt fin kveld og takk for at du tok deg tid til en titt igjen:-)

          

15 kommentarer
  1. Hei Marianne.Så mye fint du igjen har laget.Du står på som vanlig.Kos deg videre i adventstiden <3 klem

  2. strikktiljul: Er det fra 28/9 2009 du har sette disse hvite vottene. Jeg har et mønster i et hefte men du skal finne noe som heter “sundagsvotter”som du finner mønster på nettet. Og hvis ikke så må du skrive inn en e-post jeg kan få sendt deg mønster:-) Ellers er det mye fint og finne av votter på Drops også.

  3. Hei ! Eg ønsker å strikke et par votter til mi mor til jul. Søkte etter votter på google og fann et bilde av nokon nydelige kvite votter med noko mønster som du hadde laga. Trur det var lenge sida du hadde publisert det innlegget. Lurte på om det fanst ei oppskrift på dei eller om du huska ka mønsteret heitte? 🙂

  4. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin. Ja du kjenner nok til slike votter du også,men er nok best og bruke disse når det ikke er sprengkulde,,da er nok polvotter best. Men høst og vår så er dem fine. Joda jeg får da laget litt men er jo bare småsaker jeg holder på med nå,så det går unna da. Morsomt er det så kan ikke la være:-) En fortsatt fin helg og vi høres:-)

  5. fjellgeitbundingen: Tusen takk og disse må du strikke for dette er votter som sitter godt på barnehender. Julemusene har jeg strikket selv og mønster ligger også på bloggen her. Koselige og ha fremme i julen:-)

  6. strikkogtov: Ja dette er votter som sitter godt på men blir det skikkelig kaldt så er det nok best med polvotter. Men kan jo strikkes i tykt ullgarn også og toves. Men satser på at det blir votter som kommer i bruk mot våren.

  7. Så flotte votter du har strikket. Slike votter er bare supre i barnehagen. Sitter godt på hånden og rekker langt oppetter armen. Slipper å bli mellombær og kald. Du får jaggu gjort mye no i førjulstiden. :-). Ha en fin kveld. Klem.

  8. Flotte barnehagevotter! Som varmer langt oppover armen…
   Takk for hilsen hos meg. Joda, jeg koser meg i Spania. Dagene er lengre, lysere og varmere. Jeg er mer ute i friluft og helsen er bra. Jeg har slettes ikke kuttet ut Mogan. Fortsatt et av mine paradis som har en stor plass i hjertet mitt, både stedet og folket. Men… Mogan (og Gran Canaria) har foreløpig priset seg ut av min reiseliste. Økonomisk er det langt bedre på fastlandet. Her betaler jeg pr mnd det jeg må betale pr uke i Mogan. Har vært i dette området mange ganger og mye venner her. Selv om det ikke er så varmt som på GC, så er det adskillig bedre enn i Norge på denne tiden. I dag satt jeg kortermet ved lunsjbordet.
   Ønsker deg en riktig god helg og en fin adventstid!

  9. Fine barnehage votter. Trym bruker bare dei vottene. Skal lage eit nytt par til jul. Kjekt og greit strikk. Så det skal eg nok rekke før jul. Fine farger spesielt dei blå. Håper du koser deg i kveld også vennen hilsen oss begge til dere begge

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg