Heklenålen går sin gang.

Men jeg har da ikke gitt meg med verken strikking eller hekling selv om det nå går på baking og handling om dagene. Men hyggen er der og kvelden er fin og slappe av med håndarbeider. Ikke noe stort jeg lager så derfor blir det også ferdigstilt litt av hvert.

Igjen har det blitt noen hekla brikker som jeg har laget før og mønster er fra Drops og jeg bruker Anna og Claras bommuldsgarn fra søstrene Grene med nål nr 2½ . Så dette blir noen smågaver.

Så har jeg heklet 2 zalokjoler igjen og jeg skal snart få skrevet ned mønster på dette også.

For damen som hadde komponert dette har slettet bloggen sin for lenge siden så tror nok det skal gå greit.

Ikke lett og ta bilder i lyset nå men vil bare presisere at den til høyre er ikke svart,men dyp lilla.

Vil få ønske alle som titter innom her en riktig fin helg og jeg setter stor pris på hver og en av Dere:-)


           

            


                               

10 kommentarer
  1. Siv Svanem: Ja da det går unna om dagene og mere har jeg ferdig her som kommer ut på bloggen snart. Men i dag kjøpte jeg med meg ferdigbakt julekake så nå skal jeg kose meg med dette med godt smør på.-)

  2. Hei igjen. Flotte hekla ting du ahr fått til. Sånn småhekling er det eg ikkje hadde orket å lage. Når vi er inne på småting fra din heklekrok. Da eg fann frem kule til juledekorajonen min i går, så dukket hjertene du hekltet til meg for 6 år siden opp. Dei henger alltid i eit vindu her hos oss i jula. Det var ein fin gave å få i ei tung tid, husker eg. Du var der du :). Håper du får ei fin helg kose deg masse med gutta dine og sikkert litt vintersport om eg kjenner deg rett. klem fra ho mellom fjella

  3. nydelige småstrikk,ja etter en dag ved kjøkkenbenken eller tråkk gatelangs og i butikker er det deilig avslappende å kose seg med et lite lett handarbeid :))

  4. foreignerat50: Tusen takk kjære Joy:-) Og jeg har sett at du har laget fine godter og dette blir gode gaver og gi bort til både yngre og eldre:-) Flink du.

  5. Her er det mye fint:) Jeg beundrer jobbene dine:)
   Jeg hadde laget konfektene som jeg fikk ideen fra deg og gikk til den bloggen som hadde oppskriften. Den var god. Ferdig pakket som skal gis til de eldre:)

  6. Solkro: Hei så hyggelig og høre fra deg igjen,,det er lenge siden. Men når en mister litt av gløden så har jeg full forståelse for at du er vekk. Men håper alt er bra med deg. En fortsatt fin førjulstid til deg. Og takk for gode ord. Klem fra Marianne:-)

  7. Hei Marianne
   Ikke så ofte jeg er inne på blogg lenger har liksom mistet gnisten 🙂
   Som alltid fine flotte ting du lager 😉
   Goe juleknib<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg