Kluter igjen og igjen.

Jeg har da mere som er ferdig her. Og skal si både strikk og heklenålen får kjørt seg om kveldene. Men måtte bare strikke noen kluter igjen og den ene er fra Bittas klutebok og heter Glædelig jul. Og den andre er vel den jeg syntes aller best om og den finner du her som gratisoppskrift http://www.ravelry.com/patterns/library/bird-cherry-hegg 

Nå følger jeg ikke mønsteret helt slavisk for kutter ut noe av rettstrikkingen på hver side av klutene og i starten.

For syntes disse blir så skeive av det så hekler heller en god kant rundt det hele og holder mer fasong. Og her har

jeg brukt Tuva helårsgarn som jeg syntes er godt garn og samtidig så blir det litt tykkelse på disse. Dessuten forlenger

jeg klutene med flere mønsterrapporter så det blir litt mer lengde på dem for bruk.

10 kommentarer
  1. akbhandy: Takk for det og det er jo noe som blir brukt . Ja denne jenta er kjempeglad i klutene og derfor er det så artig og strikke og hekle til henne. Takknemlighet er jo noe ikke alle har. En fortsatt fin uke og jeg håper du koser deg mellom arbeidsøktene:-)

  2. fruensvilje: Takk for det Connie,og jeg har en niese som får mesteparten av disse da det er absolutt det beste hun får:-) Ikke kravstore da vel?

  3. foreignerat50: Jeg kan være rask av meg og har jo tid til dette så får jeg nesten abstinenser når jeg blir for lenge uten håndarbeidet. Og mange takk for gode ord Joy og så må du ha en fortsatt fin helg:-)

  4. gretashobby: Tusen takk kjære deg og jeg har mer som er ferdig og skal nok legge det ut her. Ja det går unna enkelte ganger,og så fort jeg setter rompa ned så har jeg håndarbeidet i hendene. Ingen tid og miste.-) Så det snør hos deg,,litt lysere blir det jo med hvitt på bakken men her er det farlig glatt ute og ingen snø. Men kaldt. Kluter er for og brukes og blir dem stygge så lager jeg bare nye. Har en niese av meg som elsker disse så hun får en hel bunke til jul nå. Artig at det blir brukt og verdsatt.-)

  5. Du har jammen fått gjort masse uten å legge det ut :). Kjempefine kluter. Kjekt å gjøre sin egen vri på det ein lager. Ha ei grunnoppskrift og så gjøre det som ein sjølv vil. veldig fine blri dei. For fine til å brukes kanakje :D.
   No snør det tett her. Stor feite flak. Spennende å sjå kor lenge dei ligg. Fortsatt fin dag snuppa mi

  6. Du er jo en raser:) Du strikker og hekler og baker på en blunk:) Jeg bare tenker at jeg skulle hekle og du er jo allerede ferdig med mange stykker:)
   Jeg er en beundrer!
   Ha en fin dag min venn!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg