Heklet lystrekk med litt detaljer på.

Hei igjen. I dag blir det ikke innlegg med noe som inneholder sukker eller melis. Men jeg har fått heklet ferdig flere trekk til og ha på lyslykter og pyntet opp med sløyfer og litt glitter. Det tar jo mere tid en og hekle selve trekkene. Så nå er det flere som får dette som en ekstra gave fra meg til jul.  Så litt ” sukkersøte ” er jo dette også da:-)

Har bare heklet med staver på disse men må pynte dem litt ekstra når en skal gi bort:-)

14 kommentarer
  1. foreignerat50: Hjertelig takk kjære venn og jeg håper det blir noen fornøyde mottakere. Hvis ikke så får jeg heller be om og få dem tilbake,,hihi.-) En god klem til deg også:-)

  2. gretashobby: Tusen takk kjære deg. Ja her kan dem bare bytte ut silkebåndene etter årstiden og lage sin egen vri på det. Ja det er jo pent nå i mørketiden med masse lys og jeg får vel lage meg noen selv også. Men det får komme en annen dag. I dag har jeg vel stort sett ikke gjort så veldig mye og nå har vi sett håndballkampen og jeg hekler og koser meg. Trenger en dag og puste ut litt. God natt Greta og så ses vi brått igjen:-)

  3. Fru Stussli: Tusen takk Bente for søte ord i denne julestria:-) Får håpe dem vil like dette. Men tror nok det da jeg vet og kjenner personene godt i stil og smak. Ha en fortsatt fin uke 🙂

  4. fruensvilje: Ja det er jo litt artig og kunne gi bort hjemmelagede gaver. Ja det er jo damer som får dette her da,for er vel gjerne dem som gjør det pent i hjemmet og liker og pynte opp.:-)

  5. så skjønne dei var. Du er så flink med små detaljer. Nydelige var dei. Det blir nok glede i dei heimene som får dem vil eg tro. håper du ahr ein god forann deg Marianne. Lyslykter som kan brukes heile året, med forskjellige sløyfer etter årstidene. Men spesielt fine no i desember. Stor klem fra meg til deg i dag.

  6. Jeg synes disse var helt nydelige. Hvitt og rødt er flott.
   Tenker det er mange som blir glad for ekstragaven sin. Her har det vært lite håndarbeid. Det får vente til selve jula 🙂
   En riktig god natt til deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg