Julegleder på mange vis:-)

Ja nå har vi kommet til den siste lørdagen føre julen ringes inn og jeg vil tro mange strever og sliter med og få alt ferdig og klappet til jul. Selv er jeg helt i rute og nå rusler jeg bare rundt og koser meg og ser jeg noe som trengs og gjøres så er jeg på pletten direkt. Men uansett hva en gjør så blir det jul:-) Jeg lærte vel det selv av andre at en skal ikke bare mase og kjase men en skal også nyte tiden både før og i julen. Men over til noe annet. Jeg har jo både strikket og heklet nå og driver med noen små saker som jeg bare lager for kosen sin skyld. Men noe ekstra blir det jo på enkelte da.

Ja et par luer har blitt til en kveld og som sagt så har jeg noen små søte nabobarn som bruker og få litt fra meg. Så luer og votter og sokker tenker jeg er greit og pakke inn til dem som går i barnehage og i 1.klasse på skolen. Her har jeg brukt rubin garn fra Sparkjøp og jeg er godt fornøyd med dette garnet. Holder seg godt vask etter vask. Ikke lett og ta bilder inne nå men i trappen fikk jeg rette lyset…tror jeg da….:-)

Denne artige pynten her fikk jeg av en god venninne for mange mange år siden og jeg er like glad i den fortsatt.Den er i flettet tykt hamptau og med noen søte smånisser på.

Ellers i dag så har jeg fått med meg at http://foreignerat50.blogg.no/1419060420_etter_24_r.html har bryllupsdag i dag og her om dagen så jeg at hun bakte en nydelig kake og hva passet vel bedre en og lage en selv i dag og feire dagen med henne. Og en Budapestkake med krem og søte klementinbiter som fyll smakte helt nydelig til kaffen nå. Dette er kaker jeg liker for er ikke så veldig henrykt over tørre kaker nemlig.

Og mens håndballkampen gikk i går kveld så heklet jeg en liten nisse og han er visst veldig sjenert for har dratt hatten sin langt ned på nesa og ikke helt i fasong som jeg hadde håpet han skulle bli…..men ikke alle kan være perfekte heller:-)

 

Vil få ønske alle en fortsatt fin lørdagskveld og nå er det tilbake til heklenålen og fortsette med noe småtteri:-)


20 kommentarer
  1. fruensvilje: Takk for det Connie. Ja nabobarna her har jeg strikket litt av hvert til og det beste er at det blir brukt og dem er så glad og få hjemmestrikket selv om det er snakk og små barn. Marsipangris var nok noe som dere barna sikkert syntes var stor stas og få så skjønner godt at du husker disse årene. Nissen har nå flyttet inn i stuen her og fortsatt er han litt sjenert,men antar han tøer opp etter hvert.

  2. akbhandy: Hei hå nå er det jul igjen:-) Tusen takk for godord og jeg syntes det er artig og strikke og når jeg vet det kommer til nytte så er det bare koselig og gi bort også. Ja nissen er litt spesiell men han får nå lov til og sitte på høytaleren i stua og dingle med bena og med hatten på snei. Skjegget er ordentlig lammeull:-) Og den kaken var nydelig og vi har kost oss her i dag igjen:-)

  3. Hei og hå!
   Her var det flotte luer som nok kommer til å varme noen små hoder. du er no snill som strikker til naboungene. 🙂 Den nissen din ble også veldig fin. Herlig skjegg på den. 🙂 Og kaka den så virkelig god ut.

  4. Hekleri og Ra: Ja gøttekællær er nok Sarpedialekten det ja.Jeg regnet med at du skjønte hvem jeg mente på innlegget:-) Så du får ha en fin dag med og bake kaker:-)

  5. foreignerat50: Ja jeg syntes du fortjente og komme innom bloggen min og kaken var helt nydelig. Blir nok ikke den siste jeg baker. Skjønner du hadde en travel dag i går,men sikkert koselig og få datteren hjem en tur. Du får hekle litt når du får tid og heller ta det pent med tanke på vonde håndledd. Så kos deg så mye og igjen takk for gode ord:-)

  6. Rita: Koselig at du tok en snartur innom her igjen og nå er du snart reiseklar kanskje? Spennende dette blir da. God jul til deg og dine også Rita:-)

  7. Kjempeartig å bli nevnt i bloggen din og kaken den er herlig!:)
   Ellers har du både strikket og heklet fine ting:) Jeg rakk bare å hekle en arm til dokke mi i går fordi jeg fikk besøk av datteren og jeg klippet og farget håret hennes og ordnet en lett lunsj for oss. Så tok jeg en liten middagshvil og da var det tid til å ordne meg til damenes aften:)
   Ellers i dag, er det litt mer husarbeid, men mest lesing av blogg og kanskje jeg blir ferdig med den andre armen av dokken min:)
   Ønsker deg en fin fin søndag!

  8. Er en liten snartur innom deg her,for å ønske deg og M… en god jul <3 Kommer en liten ting i postkassa di,en av dagene 😉 klem

  9. Hekleri og Ra: Tusen takk. Ja jeg vet at foreldrene er kjempeglade for og få noe hjemmestrikket til barna for dem har ingen til og lage noe for dem. Godt og være i rute det er helt sikkert. Nå er det ikke jeg som har bryllupsdag som du sikkert har skjønt,,men flotte Joy:-) Gøttekæller høres nesten ut til og være fra Sarpsborg.Ja kos deg med bakingen og selv om du føler at du har god tid så går det fort nå:-)

  10. Så koselige gaver da 🙂 Tenker de blir kjempeglade 🙂
   Koselig at det klaffet med bryllupsdag og kakebaking i dag 😉
   Det er deilig når man er helt i rute. Jeg føler meg godt i rute, men har igjen å bake gøttekæller og krumkaker 😉 Men føler jeg har god tid 🙂

  11. så koselig av deg å lage fine julegaver til nabobarna :)husker da jeg var lita jente,nabokona var bestemor til min venninne,men hun likte å være bestemor til alle i bakken :)) vi var vel en 9-10 stk og til jul fikk vi alle en fint innpakket marsipangris :)) det er minner en tar med hele livet.Synes din nye nisse var kjempefin eg,så hygg deg med ham du

  12. gretashobby: Tusen takk for gode ord og det er godt og være ferdig med det som skal nå og jeg har skiftet på sengen og gjort litt smått i dag. Mannen min er på jobb og kommer hjem sent i kveld og må på i morgen igjen. Så dagen har gått avgårde her selv om jeg har kost meg med skisport og heklet. Men vi får heie på jentene i morgen og så er det bare og håpe dem klarer gullet:-) Kos deg og ha en fin kveld og hils til Torstein og si fra meg at han er flink som hjelper deg:-)

  13. frodith: Tusen takk for godord. Ja du er jo flink med heklenålen for det har jeg sett hos deg. Ja kan tenke meg at det har vært masse folk ute og handlet i dag og sikkert like mange i morgen også. Har holdt meg inne i dag og er ferdig med innkjøpene. Det som ikke har kommet i pakker og av mat nå får bare være. Jeg er heller ikke så veldig julete av meg og ser heller frem til at dagene heller blir lengre og lysere igjen. Så hverdagene er min favoritt:-) Tenker du er mer eller mindre i mål jeg. Kos deg og ha en fin kveld:-)

  14. Herlige ting du lager 🙂 Jeg har jo heklet 24 kalendergaver før desember, men kan si at jeg har ikke heklet mye i desember. Jeg gjør ikke mye til jul, vi feirer ikke så voldsomt, men allikevel flyr jeg som en huggærn høne…som vi sier der jeg vokste opp…. de siste dagene. Og Oslo City i Oslo på en lørdag 4 dager før jul, er litt sånn at man mister hodet i tillegg…MEN jeg har vært flink og effektiv, og et skritt nærmere jul er jeg nå 😀

  15. Er så deilig å vere i mål med alt sommå gjerast og bare nyte alt. Vi ahr tatt vasken i dag og skifta på sengene. No bare koser vi oss. Skal begynne på noe nytt i kveld eg da. Så amsse fint du ahr alga i det siste da. Og den nissen var no bare tøff da. Og søt da. Luene vqr fine også. Må notere emmg luer i lyst til å strikke lista mi.
   Den kaken såg veldig god ut. Kasnkje eg prøver den ein dag eg også. HA ein fortsatt fin kveld søte deg. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg