Barnegenser til jul.

Her for en tid tilbake fikk jeg et spørsmål om og strikke en genser for en blogger og det er klart jeg gjør det. Denne genseren har jeg strikket noen flere av og det er et greit mønster og består av litt fletter og perlestrikk og litt vanlig hullmønster. Det er et mønster som jeg er veldig glad i og strikker gjerne flere om noen skulle spørre. Men jeg ville ikke legge ut dette føre jeg visste at pakken hadde kommet vel frem til mottakeren.

Denne er også strikket i Rubin-garn og på pinne nr 3½ og når jeg hadde litt garn igjen så ble det en lue og sokker i tillegg.

Størrelse 2-3 år. Så nå ligger det kanskje under juletreet der lillegutten bor:-)

Det er så koselig og strikke plagg til små barn og det gjør jeg mer en gjerne.

                    
    

11 kommentarer
  1. MOONBEAMSCORNER: Hei Anne og mange tusen takk for et herlig bilde av lillegutten med genser og lue. Han er jo så vakker at jeg hadde tatt han med meg hjem om jeg hadde vært der:-) Og jeg blir så glad når jeg hører at den ble godt mottatt og takk til deg som lot meg få strikke dette. Vil få ønske deg og dine et riktig godt nytt år og så får vi håpe 2015 byr på masse gleder:-)

  2. Gudrun: Tusen takk kjære venn og det er bare så koselig og kunne gi deg noe tilbake også for du er like snill selv. Og det er ikke mengden som teller men og gi fra hjertet. Og det var godt at du fikk en liten oppmerksomhet på en trist og tung dag. Ja jeg prøver og være både snill og grei så godt det lar seg gjøre. Så fortsatt god jul til deg og dine. Klem fra Marianne:-)

  3. Et nydelig sett du har strikket!!!!!!!!!!!! Mye annet fint har du også laget .du har en fin blogg som jeg er flittig leser av, Igjen vil jeg takke deg for gaven, pakken i posten ,du er veldig snill.Pakken kom på en dag som var veldig trist og tung ,derfor var det så stort at noen tenkte på meg. TAKK FOR DET MEDMENNESKE DU ER. GOD JUL

  4. Du er no ein ener på slikt mønster. Fletter og hullmønster det liker du å strikke ja. Kjempeflott sett. Både bestiller og mottaker er nok kjempe fornøgd i løpet av dagen vil eg tro. Kos deg i kveld og så håper eg at det er mange som setter pris på deg også. Stor stor juleklem fra ho mellom fjella i sogn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg