Siste dag i dette året.

Årets siste dag er litt spesiell her i hjemmet for i dag kan vi feire at vi har vært gift i 17 år og det er da en dag som ikke blir glemt. Så i dag har jeg fått en vakker blomst av Morten og den skal få plass på spisebordet i kveld da vi skal ha en stille og rolig kveld med mine foreldre her. Så noen fest blir det ikke for han har dessuten jobb i morgen tidlig og ut i hele helgen. Men har laget i stand et lite koldtbord og jeg har bakt en desssertkake i dag og det er en Pavlova med masse frukt på.

                   

                 

SÅ MED DETTE VIL JEG FÅ TAKKE DERE ALLE FOR ÅRET SOM SNART ER OVER OG ØNSKE ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR OG SÅ KOMMER JEG TILBAKE HER.

19 kommentarer
  1. Gudrun: Tusen takk kjære deg og så hyggelig av deg at du vil følge med i det nye året også. Nyttårsaften ble en stille og rolig kveld og godt var det:-)

  2. akbhandy: Tusen takk for gode ord og du er en snill og flott dame du også som hjelper til når det er noe en lurer på,,om det være seg blogg eller annet så er du der for meg. Og det er ikke hver dag en finner slike som deg. Så igjen mange takk og vi skal holde sammen her i det nye året også. En stor klem fra Marianne:-)

  3. GRATULERER med dagen . her var det mye fint og sååå flott kake . godt nyttår til deg og dine. Gleder meg til å følge deg dette året,.

  4. foreignerat50: Tusen takk skal du ha . Ja det var en vakker blomst og veldig koselig og få . Så håper på mange gode år sammen videre og på bildet er jeg solblond,men nå har jeg farget det og er ikke blond lenger. Litt forandring i vintersesongen:-)

  5. Gratulerer med bryllupsdagen og godt nytt år. Så fin blomster du har fått og kaken ser så nydelig ut:) Ønsker dere mange lykkelig år sammen. Fint bilde av dere to forresten:)
   Ha en fin dag og klem fra meg:)

  6. Gratulerer så masse med dagen Marianne og Morten! Bryllupsdag på selveste nyttårsaften er ikke verst. 🙂 Blomsten du har fått var skikkelig flott. Og den kaka…mmmm..får vann i munnen. Pavlova er ei nydelig kake. Ellers vil jeg si at jeg er utrolig glad for å ha blitt kjent med deg her på bloggen. Du er ei super dame. 🙂
   Kos dere masse i kveld og et riktig Godt Nytt År til deg og dine. Klæm

  7. Hei og Gratulerer så mye med 17 års dagen deres 🙂
   Ha en flott nyttårsaften og goe nyttårsknib <3

  8. Ein ting kan vel ikkje seies for ofte. Så godt nyttår til deg og Morten. Og så vil eg får øsnke dere ein riktig så koselig bryllupsdag. Veit jo at det er i dag. Men glemmer det kvart åt. 17 år eg ganske lenge det. Halvparten av tida vi har vore gift :). Sorry måtte bare komme med litt sjølvskryt. Kos dere og nyt kvelden saman med dine foreldre. Klem fra oss gamlingane her i Høy

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg