Nye høner i huset + et uglepar.

Hei igjen til alle som titter innom her i ny og ne. Her forleden kjøpte jeg meg noen nøster med noe garn som jeg stadig gjør. Men dette garnet her var liksom for tykt til og strikke kluter av så det ble jo bare liggende her. Men så gikk det opp et lys for meg at jeg kunne strikke noen påskehøner for der er det greit og ha litt tykt bommuldsgarn og hekle med. Så nå har jeg fått ferdig noen og som Dere ser er i litt forskjellige størrelser. Bruker oppskriften men hekler noen omganger ekstra på hodet og kroppen så blir dem ikke helt like.  Og så trenger ikke alle være like i form eller farger. Mønster på disse har jeg fortsatt HER  .

Dessuten så har det kommet to hekla ugler hit også og disse var jo artige og lage,

Ellers så går det i sitt vanlige her og intet nytt eller annet spennende og skrive om.

Så jeg vil få ønske alle en fortsatt fin helg .

25 kommentarer
  1. MOONBEAMSCORNER: Hei Anne:-) Tusen takk for ros fra deg og jeg er litt til og fra her på bloggen,men er vel mest her i litt sene kveldstimer og kikker. Så da vet du det:-) Jeg har det bra så skal ikke klage her men noe gruff er det jo men om en 6 ukers tid skal jeg nedover til sommer og varme igjen så da hjelper det vel på kropp og sinn:-) Ha en fortsatt fin dag kjære deg:-)

  2. Hei Marianne 🙂 Har tittet etter deg, men jeg har ikke blogget når du har, og omvendt he he, så nok jeg et raus og kikket på alt du har laget i februar og litt fra januar. Som alltid mye lekkert da, så artig med disse krye kyllingene som sitter der og dingler med beina , og drømmer om påsken ? 🙂 Jeg forelsket meg helt i de to uglene da <3 Helt herlige. Håper du har det bra? Klem Anne 🙂

  3. Susanne: Mange takk skal du ha og farger gjør mye det. Ja nå sitter dem i garnhylla mi og venter på noen nye eiere som skal ha noen av dem:-)

  4. Her var det mange flotte høner i flotte farger. Og disse uglene dine var jo bare skjønne. Blir nok noen som blir glad for å få en av disse. Ønsker deg en koselig søndag. :-))

  5. Må bare trekke på smilebåndet når ser disse flotte hønene og uglene, blir rett og slett i godt humør av de.:-) Blir nok lykkelig den som får en av disse. 🙂

  6. fjellgeitbundingen: Tusen takk for det:-) Jeg har så mange fra før av så tenker disse skal få noen nye eiere til påsken. Og fort gjort og lage og så fikk jeg brukt opp garnet,,nesten. Ja du får lage påskeharer for disse er jo så fine og selv om det er mye jobb og knot så har du slike og pynte med år etter år:-))

  7. gretashobby: Tusen takk kjære Greta. Ja jeg liker som du vet og holde på med slike saker så fikk jeg brukt garnet til noe også. Kjøper inn og tenker ikke alltid på hva det skal brukes til. Nå skal jeg se på tv og få med meg mesternes mester og mannen min er dessverre på jobb denne kvelden også. Kos deg og ha en fortsatt fin kveld du også:-))

  8. annebe: Tusen takk og endelig fikk jeg brukt dette garnet til noe som kan glede noen nye eiere til påsken:-) En fortsatt hyggelig kveld til deg og dine også.-)

  9. frodith: Mange takk skal du ha og farger liver opp så nå er det bare og vente på påsken så disse kan få komme til noen nye hjem,,for har nok selv fra før av. Trist det var at den forsvant i posten,men sitter vel i et annet hjem den nå da kanskje:-)

  10. Hei, disse var herlige. Ja, slike er toppen å pynte med til påske 🙂 Jeg har noen påskeharer jeg burde strikket, men er litt tiltak å strikke disse. Mye øking og felling m.m. Men synes de ferdig er helt nydelige. Kunne jo laget harefamilien over flere år da..

  11. Hei på deg igjenn vennen. For noen flotte høner og vidunderlige Ugler. Så skjønber. Du er no så flink med slike ting også du. Tenker det skjer både det eine og det andre hos deg også. Ikkje alle som skriv så detaljert over kva ein gjer som eg hehe. Håper du og dine får ein kjempefine lørdagskveld. No skal eg snart bikke emg bort i sofaen. Så blir det bare sløvestrikk og tv titting her på meg. STor klem fra ei trøtt dame.

  12. Fantastisk herlige høner 😀 Påskehøner er det beste 🙂 Jeg fikk en av Fru Stussli et år, men det ble borte i posten , på en blogg-rund-reise. Det uglene dine også var fantastisk flotte 🙂 Fint med så mye farger 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg