Sokker i flere størrelser.

Hei alle som titter innom her . Og nå har strikkepinnene gått for fullt med og få brukt opp noe restegarn og igjen har det blitt sokker i størrelser fra 4 år til herresokker så garnet har blitt til noe som kan komme til nytte. Hadde mange par som forsvant ut i julen så nå måtte jeg få noe i gavekurven igjen. Godt og ha noe på lur også:-) Så strikkepinnene går sin gang men fortsatt bare noe småsaker men så lenge det blir noe av det også så hvorfor ikke. Jeg koser meg med alt jeg kan lage i form av strikk eller hekling så det er det viktigste i mitt syn.  

Fikk også strikket og tovet tøfler og en mottaker ble fornøyd.

Dette var et innlegg fylt med bare sokker og neste gang blir det vel luer kanskje.

For jeg fortsetter med restegarn-oppstrikk:-)

Ønsker alle en fortsatt fin dag og takk for at nettopp du tok deg en liten visitt her hos meg.

 


23 kommentarer
  1. Beste tøfler og strikkasokker som finnes,ja,de lager du!! Jeg klarer meg faktisk ikke uten de tøflene som du lager 😀 ….. Bøyer meg i støvet og er så takknemlig for de jeg har fått i gave av deg <3

  2. strikkogkos: Tusen takk og jeg har også sett flere som benytter seg av rester på diverse saker nå. Men her blir det aldri tomt for kjøper jo stadig inn nytt gar. Men artig er det jo:-)

  3. venkesstrikk: Ja det er nok slik her også Venke,tror jeg bruker mye restebunter men så kommer det stadig vekk nytt garn inn igjen. Men godt og ha på lur for det gikk ut her til jul så må bare få opp litt i lageret igjen. Og det er bare jeg som strikker i familien nå .-)

  4. fruensvilje: Det er jo flott at restegarnet kommer til nytte og på et så fint prosjekt også. Blir artig og se teppet helt ferdig en eller annen gang når alt er klart:-)

  5. jeg skal ha med resten av restegarnet mitt som passer til et slikt lappeteppe på strikekafeen 🙂 der alle skal bruke av det i vårt felles prosjekt,greit å slippe å bruke alt alene

  6. Sokker er jo en super måte å bruke restegarn på. Har diverse planer jeg også, men det minker farlig seint det lageret mitt. Tror heller det vokser. Hihi:) Tror nok mange blir glad for de flotte sokkene

  7. Hei
   Du er kreativ og flink 🙂
   Her går det litt på halv åtte så jeg orker ikke å blogge men kommer sterkere igjen når jeg er ferdig med alle prøver og slikt . tror ikke det er noe men de tar sine forhånds regler og prøver tas regelmessig ,føler meg litt sliten av alle sykehusbesøkene .
   Goe knib <3

  8. fruensvilje: Tusen takk Connie,og jeg syntes det er greit og bruke rester så lenge en har nok av det og lage noe ut av dette. Og sokker er greit og lage og ha på lur. Ja du har nok og gjøre med restegarnet men så blir det sikkert mange fine farger på lappeteppet tror jeg. Ha en fortsatt fin dag:-)

  9. frodith: Mange takk skal du ha og jeg er sikker på at du klarer og strikke sokker også ,men du er heldig som har en mamma som kan det i hvert fall . Så er godt og lese at flere gjør det samme:-) Ligger mønster på tova tøfler på bloggen min. Under toving tror jeg! Ha en fortsatt fin dag du med:-)

  10. gretashobby: Tusen takk og jeg er glad i restegarn så lenge det er nok til og få noe ut av det. Ja disse blir lagt i gavekurven så ikke dumt og få fylt opp litt der igjen etter at det forsvant ut til jul. Er flott vær her nå også men det er blitt ganske så kaldt så nå har vi fått vinter. Uff da har du måttet rekke opp flere ganger,hva er det for noe fint du har satt i gang med nå da Greta? Ønsker deg en fortsatt fin dag og kos deg så mye:-)

  11. ja her var det mange gode fine sokker,er jo flotte disse som er av restegarn,da blir det mange fine striper og farger,restegarn er gøy 🙂 her går mitt restegarn til strikkekafeens resteprosjekt,lappeteppe til en basar,men det er mye mor åse og annet garn som ikke er så sterkt til sokker ,da er lapper greit å strikke.

  12. Nydelige tøfler 🙂 Jeg ser alle som lager tøfler her inne og er helt misunnelig 😀 Men jeg kan strikke selv, så kan jo bare strikke i vei egentlig. Sokker kan jeg IKKE strikke, men mamma kan, og hun er som deg strikker til krampa tar henne og det er JEG glad for, for jeg får stadig sokker 🙂 Ha en fin dag 🙂

  13. Flink du er som bare bruker restegarn og så får du så flotte sokker av dem. Det er jammen og meg lurt. Sokker blir aldri gamle i garnlager, så det er greit å ha ein del av dei. Mange som blir glade her tennker eg.
   Her har det gått i å legge opp og rekke opp att 4 ganger no. Ikkje enkelt når ting ikkje blir som det ser ut oppe i hodet. Får sjå om eg/vi får det til sil slutt.
   Håper sola kommer snart her. Er noen små skyer som topper fjellet der ho skal komme om eit kvart’s tid. Så vi får sjå. Men det er no fint ver da.
   Ha ein flott dag vennen. Klem herfra

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg