Dotty-luer og litt til.

Hei igjen alle som titter innom her. Ja som jeg skrev her forleden så brukte jeg mye restegarn til diverse småstrikking nå. Og igjen har det blitt litt av det for finner stadig noen enslige nøster i hyllen som ikke blir brukt. Men etter og ha sett en fin lue på en blogg så måtte jeg bare få strikke opp noen av disse. Har ikke brukt garnet som er i oppskriften men har tatt av noe annet garn her. Og da det ikke er ull så blir det sikkert greie luer på noen småbarn utover våren. Og Dotty luen er bare så festlig og i disse neonfargene gjør det jo litt ekstra fargerikt også. Og skulle du ha lyst til og strikke denne så finner du mønster HER

Kan da opplyse at mine luer er strikket for mindre barn og har brukt Flash garn og lagt opp 76 masker på pinne nr 4 og strikket 2 rett og 2 vrange i passelig lengde og gått så over til rundpinne nr 4½ og lagt ut til 84 masker. Har så strikket mønster og felt på samme måte som det er beskrevet på opphavet. Har også brukt dobbel tråd med Baby Soft garn fra Nille til en av luene. Og så har jeg strikket 2 vanlige luer i bare rett og vrangmasker som også er strikket i dobbel baby ull garn . Så nå får jeg endelig brukt litt fra restene samtidig som det kommer inn litt nytt igjen. Men her er luene i glade vårlige farger:-)

Og i dag ville pippen min også bli tatt bilde av så her er lille sjarmøren Mino:-)

Med dette vil jeg få ønske Dere alle en fortsatt fin dag og mange takk for at du ville ta en titt igjen.

20 kommentarer
  1. strikkepinneklirr.blogg.no: Mange takk for gode ord og det er artig når undulaten kan lære seg og prate og den jeg har kan egentlig veldig mye,,blant annet så sier han ” sitter du der æ” og det snor ute og så kaldt. Kan ikke si ø så da blir det sno og ikke snø. Og pappa jobbe og spise mat…utrolig hva dem kan lære. Men sies at hannfuglene er lærevillige:-) Sikkert koselig med pippen du hadde også som slang fra seg av ord:-)

  2. Ann Karin: Tusen takk og det er ikke dumt og få brukt noen av garnrestene til noe som kan komme til nytte på andre. Det er jo noe du vet alt om også:-)

  3. Gudrun: Hei så hyggelig og se deg her igjen ,og du sitter på hytta og koser deg med strikking også. Artig at du har noe du har funnet av strikkemønster du kan bruke her fra meg. Og håper du sender bild når den er ferdig strikket. Ellers er det grått og trist her i dag så håper du har det bedre på fjellet:-)) Kos dere så mye:-)

  4. Fru Stussli: Tusen takk Bente og disse jeg har strikket i dette garnet går rasende fort og lage . Jeg har bare sett disse på flere blogger og fikk bare lyst til og strikke slike selv,,og det ble nesten en aldri så liten mani ser du. Men flere og gi til så ingen fare for at jeg blir sittende med disse selv:-) Ja den Mino gutten min er også veldig pratsom og kan mange ord og noen setninger blir det. Kan ikke tenke meg dagene uten han nå,,underholder så det holder. Ja får ta frem kortstokken og se om han skjønner noe av den,,hihi:-) En riktig så flott helg til deg og dine 🙂

  5. akbhandy: Tusen takk for det og disse fargene er jo bare herlige og det er noe barn liker også. Samtidig får jeg brukt garnet på noe som kommer til nytte. Ja lille Mino er en trofast og glad liten gutt som er glad i alle som kommer inn døren her og han er jo stort sett løs inne hele dagen. Går inn og ut av buret som det passer han. Ha en fortsatt fin dag til deg og King:-)

  6. gretashobby: Tusen takk for mange gode ord Greta og her strikkes det fortsatt av garn jeg bare har hatt liggende ubrukt og ikke riktig visst hva jeg skulle bruke det til. Men passet jo fint til disse barne luene da. Jeg kjøper stadig inn noen nøster men tenker aldri på hva jeg skal bruke det til,,men kommer til nytte alikevel. Fortsatt fin dag til deg også:-))

  7. malla: Tusen takk for det og disse luene er fine og samtidig enkle og strikke og med lett mønster. Ja undulaten min er en pen liten gutt som er aktiv fra morgen til kveld og liker og smake på garnet mitt når jeg strikker:-)

  8. frodith:Tusen takk for gode ord og luer med farger liker barn godt og jeg er glad i farger så det er bare artig og strikke da:-) Ja min lille Mino er en herlig liten undulat som er veldig pratsom og underholdene,,til tider ganske mye. Men en god venn og prate med:-)) En fortsatt fin dag til deg også:-)

  9. annebe: Mange takk for det ,og jeg har en jente som jeg er mormor til og så noen annen småjenter og gutter jeg kjenner som stadig får et eller annet som jeg har strikket til. Ja denne undulaten min er en skikkelig pratemaker som kan mange ord. En liten herlig gutt. Har vel hatt fugler i mange år og startet med undulat og så ble det en nymfeparakit og så undulat igjen. En god venn det:-) Fortsatt fin dag til deg også:-)

  10. fruensvilje: Tusen takk Connie. Farger gjør meg glad og liker ikke og strikke med mørke gråfarger eller svart så her er det lyse farger som gjelder nå. Bruker lite garn på disse luene,og har du 2 nøster med litt tynt garn så kan du strikke dem sammen og da holder det til en lue,,etter mitt opplegg da med masketall og pinne:-))

  11. Kjempe fine og litt morsomme luer. mange var det også og fine farger. Sitter på hytte ved Skei og strikker flettepute etter din oppskrift.Blir fin.

  12. De luene er så fine. Ser dem på mange barn.
   Må høre med snuppa mi om hun også vil ha en slik 🙂
   Jeg driver å strikker på en pute med polkadotter. Morsomt det også.
   En vakker fyr den Mino 🙂 Jeg har hatt en som var litt mer blå. Han het Reidar og var en sjarmør han også. Er masse kos og selskap i fugler. Bestemor hadde en som het Fredrik som kunne snakke masse og legge kabal 😀
   Ha en strålende torsdag 🙂

  13. Så mange søte luer i herlige farger. Synes disse noenfargene er skikkelig freshe. Du har jaggu vært produktiv. 🙂 Og den lille søte vennen din, Mino, va no bra fin. :-)) En fin kveld til både deg og Mino. :-))

  14. Her var det masse flotte luer. Flink til å bruke opp restegarn ser eg. Det er jo veldig lurt da. restegarn strikking på meg i dag.
   Neon farger er jo litt stilig. HAr ikkje laga noko av dei fargane. HAr ikkje kjøpt inn noko heller. DA no kjøper eg ikkje inn garn anna enn til spes produkt. Blir jo ofte rester etter det også da.
   Blir masse fint av det restegarnet ditt. Flink du er. HA ein flott kveld vennen så skrives vi snart igjen. Klem herfra

  15. Fantastiske luer. Så deilige farger. Sånt blir både barn og voksne glade av 🙂 Og han var jammen fargerik og fin Minos også 🙂 Ha en fin dag du også 🙂

  16. Ååå de var fine de…det var nå jeg skulle hatt noen barnebarn..men det har jeg ikke foreløpig altså 🙂
   Så fin undulat …vi hadde en for mange år siden vi også…ca 30 år siden 🙂
   Fortsatt fin dag til deg også<3

  17. dette var virkelig noen flotte barneluer som en kan bli glad av :)) kjekt å bruke restegarn til et slikt prosjekt,tror jammen eg må inn og se på oppskriften 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg