Noe blått måtte det bli nå.

Hei igjen:-)  Ja nå har jeg fått brukt opp litt av noen garn rester og fant frem 3 nøster med Lerke og lurte på hva jeg kunne strikke av det.  Og valget  ble en hals og en lue som passer på en 4-6 åring . Her la jeg opp 72 masker og pinne nr 4 på luen og økte ut etter en god vrangbord til 77 masker og strikket videre i glattstrikk og fellingen ble 9 masker og 2 rett sammen og neste omg 8 rett og 2 sammen og fortsatte slik til alle masker ble felt av. 

Og mønster på halsen finner du fortsatt HER .Men her er den strikket i kun en tråd med Lerke.

Og med 3 nøster garn så ville det ikke ta slutt så fant dette artige pannebåndet/hårbånd som jeg har sett flere har strikket.

Men litt kjedelig strikk men artig ble det ferdig. Ligger flere linker rundt på nettet om dette,men fant en fremgangsmåte på denne bloggen HER . Og selv la jeg opp 27 masker på pinne nr 4 og strikket som ellers beskrevet. 

Og fortsatt har jeg nesten et halvt nøste igjen etter både lue hals og pannebåndet.

Så Lerke må være utrolig drøyt men herlig garn som det verken klør eller gir ubehag på huden.

Så vil jeg ønske alle mine trofaste tittere en fortsatt fin uke og jeg er nok snart tilbake her med noe nytt igjen.22 kommentarer
  1. Hei hei.
   Lenge siden jeg har rundet rundt i blogg land nå, men så mye søtt du har strikket. Som alltid går produserer du som bare det, skikkelige søte luer, nydelige farger 🙂 Ha en fin uke 🙂

  2. fruensvilje: Tusen takk Connie,,og Lerke garnet er nydelig og strikke av. Pannebåndet er en artig sak og måtte jo bare prøve det når jeg hadde sett det hos flere. Enkelt og lage men så vrient ut på bildene,,men får vel lage noe i rosa tenker jeg for blir festlige på noen små pikehoder:-)

  3. gretashobby: Mange takk kjære venn og Lerke er jammen et drøyt og godt garn og strikke av. Disse pannebåndene har jeg også lagt merke til hos flere og fikk lyst til og prøve selv. Men litt kjedelig og strikke dette men ble jo artig når det ble ferdig da. Så nå har jeg også prøvd det:-)

  4. ajende: Mange takk skal du ha . Ja nå er det full vinter her igjen og det er langt fra vår i lufta nå. Men en får bare kose seg inne i dag tror jeg:-)

  5. God morgen. Så masse flott du har fått av 3 nøster med Lerke. JA lerke er drøyt. Tenkte å strikke lue i Lerke eg og i dag. Var ingen dum oppskrift du hadde der engentlig. KAsnkje eg skal prøve det. Elelr så lager eg ein anna. og så bruker eg di neste gang. I dag har eg lyst å strikke lue, så da blir det vel det.
   God hals og morsomt pannebånd. HAr sett desse pannbånda at mange har laga dem. Kanskje det blir eit på meg også etter kvart. Kven veit. MAsse fint du fikk til hvertfall. Kost deg masse her. Det får du fortsette emd. Tror dere kanskje ahr fått bedre ver no? Skal hvertfall ha bedre ver enn oss fremover ifølge vermeldigene. Ønsker deg ein god dag vennen. Klem herfra

  6. nydelige småplagg,ja lerke er et deiligt gårn som passer hele året,kan tenke meg att dette blir godt for en liten pode når det ikke er så bitande kaldt ute.
   Det pannebåndet var et mesterverk,virkelig festlig 🙂 ser vanskelig ut da,eller ?

  7. fjellgeitbundingen: Mange takk. Ja dette garnet er kjempedrøyt i bruk og helt nydelig og strikke av . Så skulle jeg hatt laget meg en genser/jakke så tror jeg nesten jeg hadde valgt dette garnet Lerke:-)

  8. strikkogtov: Tusen takk. Ja har sett flere laget dette og måtte da bare prøve det selv,,kjedelig med felling av masker på hver 5.pinne og så legge opp igjen. Men nå er det prøvd ut da.

  9. frodith: Ja dette garnet var utrolig drøyt så fikk nesten panikk når jeg oppdaget at det er et halvt nøste igjen,,som regel er det andre veien ikke sant. Så rekker nok til et pannebånd til:-)

  10. Gudrun: Tusen takk for det og du bør nok titte litt på pannebåndet for tror sikkert det er noe som kan friste deg:-) Fortsatt fin uke til deg Gudrun:-)

  11. Fru Stussli: Mange takk Bente og det er en god følelse når jeg får brukt noen enslige nøster til et eller annet.-) Nå er jo du i full gang med og sy men det er sikkert noe du kan hekle eller strikke når du får gått igjennom garnet ditt:-) Du som er kreativ finner helt sikkert en ide.:))

  12. Så flink du er til å bruke opp rester til slike fine ting. Blir fort samlet opp en del restegarn. Er vel snart på tide at jeg går gjenom alt og finner ut om jeg har noe jeg kan bruke opp 🙂

  13. Så flott det var.Marinne, nydelig farge. Alt var fint,likte spesielt pannebåndet godt. Takk for at du legger ut oppskrifter. Må prøves,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg