Noe gammelt og noe nytt garn.

Etter mye tv titting i forbindelse med VM så har jeg også fått heklet og laget litt igjen både til meg selv og for og ha i gavekurven. Nå har jeg fått brukt opp en god del garn som bare har ligget her ubrukt i lange tider. Men noe nye nøster kommer også inn igjen da vel og merke.  Men noe må en jo bruke litt penger på….ikke sant?

Og mønsteret her er jeg blitt litt hektet på og disse går det også fort og lage når en først har startet. Selv bruker jeg Bomull Sport og nål nr 3½ og noen ekstra luftmasker for og få litt størrelse på dem. 

Og disse som er sekskantet er også raske og enkle og hekle,og mønster finner du her

Og så fant jeg noe fint garn med vårlige farger i en garnbutikk og  dermed ble det noe av dette også. Men disse skal jeg nok beholde selv.

Er jo veldig glad i blått og turkis så dette er nok mine farger.

Jeg finner mye glede og kos med og bruke strikkepinner og heklenålen og flere får jo glede av det også.

Har mere som jeg snart kan legge ut men nå vil jeg få ønske Dere alle en riktig fin kveld og en god helg.

Vi ses snart igjen.

18 kommentarer
  1. Det er den beste form for avslapning synes jeg 😉 Hehehe … tida strekker ikke alltid til å få lagt ut innlegg underveis, så det blir litt oppsamling innimellom … hehe.

  2. Hekleri og Ra: Ja etter og ha kjent deg her en god tid så sitter nok ikke du og tvinner tommler heller så derfor var jeg sikker på at du kom med noe her igjen raskt:-)Ja godt og avslappende med et håndarbeid i hendene når kvelden kommer:-)

  3. Her har du jaggu fått heklet mye flott. Flotte farger har du også brukt. Min favoritt blant fargene var de turkise. 🙂 Godt å ha noe i hendene ja, når man blir sittende slik å se på tv.

  4. Hehehe … du kjenner meg skjønner jeg 😉 Ja, det har vært strikket både lue, hals og jeg har til og med fått gjort ferdig en kjole også 🙂 Kan ikke sitte foran tv’en uten ett eller annet og holde på med 🙂

  5. Hekleri og Ra: Tusen takk kjære deg og ja det er en fryd og holde på med noe nå under disse flotte skidagene i Falun mens en titter på tv. Du holder vel på med noe selv tenker jeg?

  6. Gudrun: Tusen takk skal du ha . Nå er jeg klar for både 3 mila og 5 mila i morgen så her må vi heie på våre flotte gutter og jenter.-) God helg og kos deg:-)

  7. Fru Stussli: Tusen takk kjære Bente:-) Ja jeg vet du har heklet disse også og det er deilig og ha noe i hendene når en setter seg ned. Du er jo også flittig med både strikk hekling og ikke minst med symaskinen din. Ja det er en fin reseptfri medisin og holde på med. Fortsatt fin helg og her skal vi nok heie på våre jenter og gutter:-)

  8. gretashobby: Snuppeluppa takker så mye for det Greta,og det er godt og holde på med noe når en skal sitte i flere timer og følge med på VM, men jammen er det artig da. Spennende helg blir dette nå:-) Ha en flott helg videre og heia Norge:-)

  9. annebe: Tusen takk . Er artig og ha noe nytt til kjøkkenet mitt og noe nytt til campingvogna. Dessuten så gir jeg jo bort mye også:-) Ha en fortsatt fin helg som blir spennende i Falun med 3 mil og 5 mil.-)

  10. Wow så mye fint!
   Jeg har laget de sekskanta og zalokjolen ❤️
   Veldig enkle og fine oppskrifter fra deg.
   Her er jeg i gang med en ensfarget genser. Det passer også finne disse VMtider. Måtte sjekke garnposen og se at det var nok nøster til å holde meg gående til mandag. Strikkingen er min nervemedisin 😄
   Ha en fin helg og HEIA NORGE!!

  11. Hei på deg snuppa. Her var det masse fint. Du er flink til å kombinere VM spenning og hekkling ser eg. I dag var stafetten veeeldig spennende. Ikkje lett å strikke mønsterstrikk da. Men det gjekk uten feilstrikking. Da får vi lade opp til 30 km i morra pluss kombinert er det vel. Skal bli godt på mandag når det er over. Men det er jo gøy da. Klem fra meg. Og god fredagskveld i heimen

  12. Så mange fine det var her 🙂 Jeg har noen grytekluter som noen har strikka til meg jeg, og de er jeg veldig glad i 🙂
   Har ikke fått med meg alt av VM , men så staffeten i dag og det var veldig gøy 🙂
   God helg og klem til deg også:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg