Dotty lue igjen men i annet garn.

Har igjen strikket en lue og noen votter og denne gangen er luen strikket i billig-garnet fra Sparkjøp og det er overraskende godt og bruke. Så ikke alltid det dyreste trenger og være det beste. Men alt etter hva en skal lage og hvordan det skal brukes da . Men dette garnet heter bare SparGarn og er i 100% polyester.


Grei lue og votter for de små utover våren nå.

Men nå blir det ikke flere luestrikk eller votter på en stund ,så fortsetter med heklenålen igjen.

30 kommentarer
  1. strikkogkos: Tusen takk:-) Jeg kjøper en del garn og når en ikke skal strikke eller hekle noe som må ha litt ekstra kvalitet så blir det også noen nøster som ikke koster så mye:-) For garn er blitt dyrt.

  2. passion4therapy: Tusen takk Mette:-) Glade farger hører våren til. Ja nå har jeg heklet litt og bare noe smått igjen. Men det er mye hygge i alt en lager enten det er stort eller noe smått:-)

  3. frodith: Mange takk og farger er jo bare herlig og bruke og spesielt nå som vi har fått litt vår igjen. Lyse farger gjør en glad:-) Ja i dag har jeg vært en tur ved sjøen og vogna våres og tittet litt. Helt nydelig og hørte nesten bare fuglekvitter og hakkespetten som var ekstra ” vår-yr “. Så håper du får en fortsatt fin dag også:-)

  4. Katrine Bjellhansen: Tusen takk skal du ha. Har vel sikkert noe men ligger flere fine oppskrifter på Drops sine sider i hekla luer til barn. Ta en titt der og du finner sikkert noe som passer utover nå. Skriv inn e-post adressen din på privat melding så skal jeg se om jeg kan sende deg noe:-)

  5. Fru Stussli: Tusen takk og ja er nok enig med deg at dotter er fint på litt av hvert. Puter kunne jeg tenkt meg og fornyet litt og i dette garnet så er det jo så mange flotte farger også. Ull hører vinteren til og nå kan en bruke noe lettere,,og godt er det:-) Ikke deilig når det klør og stikker av diverse garn typer. Så er var på det selv. Ha en riktig fin dag videre:-)

  6. gretashobby: Mange takk skal du ha Greta. Har strikket av dette garnet før og det er like fint etter vask også,så tror jeg skal kjøpe noen nøster og strikke puter av,for er så mange fine farger i dette. God tur nedover og været er helt nydelig:-)

  7. annebe: Tusen takk og nå strikker ikke jeg så mye større plagg lengre så blir stort sett bare noen mindre ting så da kan jeg bruke litt forskjellig garn. Men er ikke gjerrig når det kommer til og kjøpe garn altså, så er det noe jeg har lyst på så kjøper jeg det uansett. Det blir bare noe småtteri med heklenålen som brikker som jeg skal ha i campingvogna og litt annet som skal gis bort:-) En fortsatt solrik og fin dag:-)

  8. Fantastisk herlige farger 🙂 Ser ut som frisk frukt. 🙂 Håper du har en fin torsdag med sol og glede 🙂 Her er jeg litt mer yr og glad for hver dag som går 🙂

  9. Kjempefine! Jeg er så glad i dotter både på klær og interiør 😀
   På denne årstiden trenger ikke luer å være ull. Er nesten en fordel at de ikke er det. Min Emma elsker at jeg strikker i polyester, for det stikker ikke 😀
   Ha en finfin torsdag!

  10. God morgen MArianne. Herlig lue og votter. vår sett er ho heilt perfekt det. Luer er ikkje det som slites først, så det går nok bra og bruke billig garn til slike ting. Polyester er vel ikkje det verste. Akryl er eg meir skeptisk til.
   Håper du får ei flott helg og gode dager fremover. Kommer inno om eit par dager tenker eg. Ta vare på deg sjølv og nyt våret vennen. Klem fra meg som er på reisefot snart

  11. nydelig lue og votter.Billig garn i et polyesterkvalitet er helt sikkert mer enn bra nok nå på vårparten når det ikke er så kaldt som midtvinters :))

  12. Så fint …delikat og med nydelige farger 🙂 Så bra at billiggarnet er bra å bruke ..i allefall når man lager så mye som det du gjør …
   Så nå blir det hekling på deg da…spennende å se hva fint du lager 🙂 God natt:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg