Enkle pannebånd har det nå blitt.

Har nå strikket noen pannebånd som er tiltenkt en liten søt pike som har bursdag snart. Og på dette settet har jeg brukt dobbelt Baby soft garn fra Nille på pinne nr 4½. La opp 19 masker og strikket i perlestrikk til lengden var ca 42 cm og heklet en blomst til pynt og som gjør det lille ekstra. Dessuten et enkelt par med pulsvanter som jeg syntes måtte til. Så håper bare det vil passe:-)

Og dette pannebåndet gikk som en farsott for lenge siden og nå tenkte jeg det var på sin plass og prøve det igjen.

Og så ble det et pannebånd til og mønster er fra Drops men har ikke fulgt oppskriften til punkt og prikke.

Dessuten er dette strikket i Rubin garnet .

Så nå kan frøkna bare velge og vrake i hva hun vil bruke .

Vil også få ønske alle en riktig så fin helg og igjen mange takk for at du stakk en tur innom her:-)

13 kommentarer
  1. Greta: Tusen takk Greta:-) Syntes jeg måtte få pynte bloggen litt når det nå straks er påske. Og det er mitt barnebarn som ble 7 år alt som fikk dette og nå har hun litt nye luer og disse pannebåndene jeg viser frem her. Vinden har gått på her også og det regner så vil tro snøen forsvinner fort igjen. Må Dere ha en fortsatt fin palmehelg og veldig koselig og ha deg tilbake her igjen:-))

  2. Hei kjære venn. Så påskefin og koselig bloggen din har blitt. Kom nesten i påskestemning eg og. Flotte pannebåd i ulike møster og kvaliteter. Tenker ho vil ha alle eg. Så kan ho bytte litt på. Det er vel til godjenta di og da kan ho vel få alle.
   Eg ahr fått gjort litt og har vore flik og tatt pauser i dag. No blåser det skikkelig ute, men det er bart og fint her. Litt morro at det er bart her og snø østafore da.
   Håper du har og får ei fin palmehelg. Skal henge opp noen klede og rydde litt på stua, så tar eg elg eg og. Stor klem fra Meg

  3. Flotte pannebånd du har laget. Og settet ble søtt med blomsten til pynt. Vil tro det blir en overlykkelig frøken. 🙂 En flott helg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg