1. Greta: Wow,kom det så mye snø på andre siden av meg,,,men nå er det heldigvis borte vekk her og det er bare og håpe at vi slipper mer av dette snøværet nå.

  2. Før det sluttet å snø på Nøtterøy målte dei ca ei meter. Det var lite kjekt ja. Men heldigvis forsvinner det fort på denne tida av vinteren

  3. Flyttesjova: Ja det har tæret godt her i dag også for har vært litt sol,,og nå blåser og regner det så da er det bare og håpe resten av snøen forsvinner:-)

  4. Siv Svanem: Mye må nok ned føre vi kan få en ordentlig vår og mars er en lunefull måned. Men nå skinner solen så da forsvinner det vel forhåpentligvis.-))

  5. fruensvilje: Ja ikke noe og stå etter dette været vi fikk nå,men det sies at det må ned føre det blir stabilt så er bare og håpe solen tar det meste vekk her i dag:-)

  6. frodith: Jepp her lavet det ned så det holdt,men nå kommer solen frem så er bare og håpe det forsvinner og blir tørt og fint igjen som det var:-) Gleder meg til påskenøttene du skal servere. Så ha en fortsatt fin dag.-))

  7. usj og føy,ja dette vil vi ikke ha no,men jeg hører dei truer no i neste uke hos oss også,får bare håpe det ikke når inn i fjorden hvor vi bor 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg