Ut på tur til nabo-byen.

I dag tok vi en kjøretur litt rundt omkring for det var for kaldt til og sitte rolig i solen da nordavinden kom på besøk.

Men en koselig gåtur rundt i gamlebyen i Fredrikstad var flott for her var det yrende folkeliv og et fargesprakende blomsterflora bestående av skjønne krokuser i flotte farger vekket min oppmerksomhet aller først.

Og så noen bilder fra tollbodbrygga i Fredrikstad måtte jeg også bare få ta bilder fra med sine flotte farger

Og eierne av denne gamle båten får nok og gjøre men entusiaster finnes heldigvis.

Vil få ønske alle en fortsatt fin påske og så ses vi snart igjen her:-)13 kommentarer
  1. God morgen vennen. Takk for ein hyggelig tur i Fredrikstad. Det var koselig å få vere med. Så masse flotte krokkus da. Det er ein plass eg skal vere turist når vi har flyttet østover. Mye kjekt å sjå på der vil eg tro. Slike turer gjør seg godt dem når ein ikkje kan nyte sola i solveggen.
   Øsnker deg ein ny fin dag min venn. langfredags klem fra ho Greta

  2. Heia
   For noen flotte bilder, jeg har vært i Fredrikstad men da var jeg et barn og husker ikke mye men jeg tror det er her slekten på farsiden kommer fra (olderforeldre) så det kunne vært morsomt å se byen engang.
   Ha en fin Påske 🙂
   Goe knib<3

  3. Nydelige Fredrikstad. Vi var der i juni i fjor noen dager mens frøkna var på taekwondoleir like utenfor byen. Det var mitt første besøk til byen og jeg stortrivdes. Gamlebyen er nydelig, men jammen er ikke den nye så verst heller 🙂 Likte spesielt godt å sitte å spise nede ved bryggen.
   Ha en fortsatt herlig påske!

  4. Så nydelig den blomster engen var og den har blomstret tidlig. Fredrikstad er vist en fin by å tusle rundt i ja har jeg hørt. Har Vært der en gang selv også.
   Ja det ble kjølig med nordavind i dag, men etter at jeg hadde vasket og satt på plass noen hagemøbler så satte jeg meg på framsiden av huset. Der Kommer ingen nordavind 🙂 Ha en riktig fin påske 🙂

  5. skulle ønske vi gjorde oss ferdige med snøen sist uke slik dere gjorde et,det var helt nydelig slik det blomstra hos dere no.
   Vi fikk snø i dag så det ser dårlig ut med bobiltur

  6. Her var det mange flotte bilder. Virkelig vakkert med alle de krokusene. Virker som dere har hatt en flott tur i dag. En fortsatt fin påske til deg også. :-))

  7. Ser ut som dere har hatt en superfin tur 🙂 Flotte bilder Marianne 🙂 Satt ute i husveggen i dag vi og, men ja blåste litt surt dessverre. Ha en fin påske da 🙂 Klem Anne 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg