En liten ferieuke i Puerto Rico.

Hei igjen på Dere som lurer på hvor jeg har gjort av meg,jo da jeg er litt til og fra her om dagene og det er nå bare en uke siden jeg kom hjem fra Gran Canaria. Og i disse flotte dagene så har det vært litt annet og gjøre også. Så jeg må bare beklage for at jeg ikke har fått kommentert eller tittet igjennom blogginnlegg hos flere av dere enda. Men aller først så legger jeg som vanlig ut noen bilder fra ferien.


Så om 5 mnd sitter jeg igjen på flyet til samme destinasjon. Vi ses på Altamar:-)

25 kommentarer
  1. Så deilig med sol og varme! Godt med litt avveksling fra norsk vinter, og så er det jo kjekt å komme hjem og få med seg våren og sommeren også.

  2. Å som du kose deg 😊 såg harligt ut 😍 Nå måtte jeg iinnom deg for og si takk for at du redda meg . 😊 jeg har lett og lett etter en oppskrift. Jeg vet jo jeg har den lagra ein plass .. Disse firkanta heklegryteklurene som jeg har hekla mangen av. Plutselig gikk det et lys opp for meg 😄 huske eg rett om Marianne har den liggende på bloggen sin . Joooooo der fant eg den . Jett om eg blei glad . Nok ein gang tusen takk for at du dele under hekleoppskrift 😍Kos deg i varmen . Klem fra Ann Karin

  3. MOONBEAMSCORNER: Hei Anne. Ja solen gjør en både brun og blid den og jeg har kost meg hver dag. Brunfargen kommer fort på meg men som du vet er vi jo 14 dager i syden på høsten også så blir nok aldri helt blek i huden. Blir nok litt til og fra her utover nå så selv om du ikke hører fra meg så er jeg ikke langt unna. Så senk skuldrene du for ikke bra og heise dem for lenge:-)) Fortsatt fin kveld og en god helg og en vårklem fra meg:-)

  4. Hege: Tusen takk:-) Ja det er jo helt herlig og komme tilbake til Gran Canaria. Vi hadde ca 28 gr på dagtid og ble det litt kjølig når kvelden kom og da sank det ned til 16-17 gr. Men en lett jakke på seg så kunne vi sitte ute på kveldene. Fortsatt fin kveld og riktig god helg og takk for besøket her:-))

  5. Håper du har kost deg skikkelig 🙂 Flotte bilder har du jo, så noe sier meg at det har vært en fin ferie 🙂 Såååååå brun du er da 🙂 Lurer på hvor du er så klart, for plutselig blir det stille fra deg 🙁 Men nå kan jeg senke skuldrene for nå vet jeg hvor du er/har vært så da er alt bra 🙂 Klem Anne 🙂

  6. Åse Helen: Heisan,ja det var en deilig uke som en gleder seg i lang tid for,,og plutselig er den over. men skal ikke klage for kom hjem til nydelig vårvær her også. Så vi får bare håpe været holder seg stabilt nå,,:-) Fortsatt fin kveld og en god vårhelg:-))

  7. frodith: Tusen takk og jeg har kost meg skikkelig den uken der nede,,og ikke minst hjemme med dette flotte været også. Så vi får bare krysse fingrene for at vi ikke får kalde dager igjen,,men at våren har satt seg godt. Sommer og sol hva er vel bedre?

  8. Ser deilig ut …flotte blomster ….jeg ser frem til 28 mai …da drar jeg en tur til Kreta …<3 gleder meg masse

  9. akbhandy:Ja jeg har kost meg veldig den uken og det tror jeg nok du skjønner godt etter og ha vært der mange ganger selv:-) Neste blir Altamar igjen og vi booket tidlig for og få leilighet på toppen:-) Ordner seg nok . Fortsatt fin kveld til deg også:-)

  10. Fru Stussli: Ja det var deilig også kan jeg love deg,og jeg har nok bare fløyet over Secilia og sett vulkanen fra flyet. Men det sies at det er fint der og mai er jo den perfekte tiden og reise dit på føre det blir for varmt også. Gled dere:-) Ja våren er en tid for og gjøre noe annet en og forbarme seg over bloggen hver dag,så blir nok mere og mer vekk her utover selv. Nå får vi bare nyte hver dag som vi har ventet på i evigheter:-))

  11. fruensvilje: Mange takk Connie,ja solen var ekstrem sterk der nede nå og vi har ikke opplevde den slik på den tiden før. Høy uv stråling så selv med høy faktor så ble det jo litt rødt på enkelte partier,men brun ble man:-) Og en deilig uke med bare kos og hygge:-)

  12. gretashobby: Ja dette har blitt vår ferieplass og den gjør så godt for kroppen og ikke minst det deilige klima der nede. Har jo vært heldige med været etter vi kom hjem igjen og ikke noe som er bedre en det. Håper du får fine uker og kan igjen få være med familien din:-) Og været får en ta som det kommer,nå er det knusktørt og litt regn hadde nok ikke skadet,,,bare det gir seg igjen?

  13. Herlige bilder fra favoritt stedet ditt. OG du ahr alt bestilt neste tur det er ikkje dårlig. slipper å reise så masse innlands du. Ser at du koser deg i basenget og at du virkelig har nytt solen medan du var der. Skikkelig brun og fin. Har hatt noen fine dager etter at du kom heim også, men no er det vel fare for at tempen synker når eg kjem meg nedover. hehe. Ha ein strålandes dag og kos deg med dine gjøremål. Eg har ei laaang dag foran meg. Klem herfra i full fart. <3

  14. Det der så deilig ut!
   Vi tar en uke på Secilia i mai. Gleder meg!! Har du vært på Secilia?
   Jeg er også veldig til og fra på blogg for tiden. Er masse annet som skjer nå på våren 😀 I dag pottet jeg om en hel masse planter og om ikke alt for lenge skal de ut i hagen. Det er en fin tid nå 😀

  15. Ser ut som du kosa deg i bassenget der ja. Gled meg til vi skal av gårde. Ikke fått bestilt ennå, siden det er usikkert når jeg får fri fra jobb. Fin kveld til deg. :-))

  16. Åå, så koselig 🙂 DU har nok hatt det supert 🙂 Blitt brun og fin og 🙂 Her er det jo også litt sol nå <3 Snart sommer her også 🙂

  17. Så herlig med en uke på Puerto Rico :-)Kjempe fine bilder også, så man får lyst til å reise. Du var heldig som kom hjem til sommer også da 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg