Slik gikk nå dagene etter hjemkomst fra syden.

Hei igjen på dere alle. Ja siste tiden nå så har vi fått ordnet ferdig til campingsesongen og derfor har jeg vært lite tilstedeværende her med bloggen. Så tiden har vi brukt på dette nå og nå er det klart til bruk. Men kan ikke si det har fristet i helgen når været forandret seg til kaldt igjen og regn. Men kommer sikkert flere fine helger utover til og kose seg der tenker jeg:-)

Men startet med og vaske utvendig og skitten bare rant av etter og ha stått brakk i flere måneder. Så legger litt bilder ut her nå.

Her er mannen på taket og skitten bare renner av men så ble den igjen pen.

Så vare det og sette opp forteltet og det har vi gjort i mange år så den saken gikk lekende lett.

Og litt rot blir det i starten men sakte men sikkert kommer alt på plass igjen.

Vi valgte og kjøpe oss en ny sittegruppe så her er den med nye puter og pledd.

Selve gruppen ble kjøpt inn hos Hageland og vi er kjempefornøyde med denne.

Masse rot her inne men etter vask og rydding så er dette også blitt til en koselig plass også.

Og tilslutt en liten tur ned på fjellet for og se utover fjorden,men en forblåst og kald vind var det i går så langt fra deilig.

Men legger ut et bilde her fra Gran Canaria tatt for bare 2 uker siden og her var det godt og varmt og klar for grillaften på hotellet:-)

Litt reklame for noe annet også her kan jeg se,men bla deg vekk om du ikke tåler og se slikt:-)

Da vil jeg få takke alle som har tatt seg tid til og komme innom her på besøk og håpe dere får en fin uke .

15 kommentarer
  1. Anita:Mange takk skal du ha. Ja nå kan vi sitte her og spise og ikke ha det lave elendige bordet så nå blir det god plass for oss 4, om vi må sitte inne pga regn ,,men solen skinner bestandig i Løkkevika da:-)

  2. GRATULERER med stilige nye møbler,så fint det ble 🙂 Alltid koselig hos dere!! Må bare tilføye at jeg gleder meg over at vi kan være på samme plass i sommer også <3 Kose oss,ja,det kan vi 🙂

  3. For en herlig og god plass camping vogn. Det må være herlig å være der om sommeren:)
   Det er veldig koselig inne også.
   Kos dere i sommeen fremover!

  4. fruensvilje: Tusen takk Connie:-) Ja det er deilig og ha sitt eget sted og dra til og slippe og være avhengige av andre. Og på denne plassen er vi jo bare 5 vogner så det er stilt og rolig og like ved vannet,,så her er mitt feriested. Godt du tålte og se reklamen og ikke skjelte meg ut..hihi:-)

  5. ja nå kan eg skjønne hvorfor dere koser dere slik i campingvogna,dette såg bare så utrolig koselig og avslappende ut )og reklamen tåler vi godt,tilog med jeg kan ta en sup av den hi hi

  6. frodith: Mange takk skal du ha. Ja det blir god plass og holder i massevis for oss. Her har jeg stort sett det jeg trenger så her bor vi fra slutten av mai til slutten av august. Bare 20min inn til jobben for min mann så da går det greit og være der så lenge. Gode senger og her har vi dusj og varmt vann i springen,,så et lite koselig ferieparadis:-)

  7. Trulte H: Tusen takk skal du ha,og vogna er nok bare 3 år så at er jo egentlig nytt. Ja det blir koselig når en får stelt og ordnet så her koser jeg meg hele sommeren igjennom:-) Nå er det bare og vente på litt varme igjen da…:-)

  8. MOONBEAMSCORNER: Tusen takk kjære Anne. Ja dette er vårt ferieparadis og her bor vi fra slutten av mai til midten av august så her har jeg det som plommen i egget:-) Ja her er det kun 5 vogner så ikke trengsel eller noe leven fra andre på plassen. Ja gode varme dager kommer sikkert tilbake så grillen skal nok snart tennes den,,men bade nei det gjør jeg nok ikke føre det er 17 gr i vannet-minst:-) En klem tilbake til deg:-)

  9. gretashobby: Ja det tar tid og få det klart,men når en først starter så går det greit. Dette er en fin plass med bare 5 vogner så her står vi ikke som sild i tønne som på andre campingplasser. Og det hadde jeg nok aldri likt heller. Vi har et vintertelt vi setter opp som vi stuer inn og noe setter vi jo inn i vogna ,så slipper og dra med oss noe hjem untatt dyner og noe småtteri som jeg ikke vil ha jordslag på. Det har vært sol i dag men langt fra varme her så har vært inne stort sett i hele dag. Men i morgen må jeg til tannlegen da jeg har vært uheldig og og fått løsnet en fortann,,,men får håpe det ordner seg. Gruer meg nå:-( Kos deg du Greta og takk for hyggelige ord. Klem fra Marianne:-)

  10. Hei på deg MArainne. Skjønner dere hadde masse å styre med når dere skal få vaska og fått på plass alt. Kvar lagrer dere alle tinga til forteltet da, når det bare lagres?.
   virkelig koselig har dere fått det da. Skjønner at du trives der ute når det er sommer og varmt.
   Det har vore ein fin dag i dag, men ikkje storvarme, men det kommer seg nok for kvar dag. Da får eg legge opp til monsterbukse tenkr eg. HA ein fin kveld og fortsatt god uke. Stor klem fra Nøtterøy denne gangen

  11. He he så herlig da 🙂 Fra rennende skittvann til en vakker oase i forteltet. Utrolig lekkert og innbydende. Dessverre var det surt i helgen ja, men det kommer varmere tider Marianne 🙂 Så ut som et praktfull sted der dere er. Kos dere masse, grill og masse annet, men ikke bad enda da (?) brrr… Campinglivklem fra Anne 🙂

  12. Jøss, så flott den campingvognen var med det teltet, blir som en liten hytte. Eller en stor 😀 i mine øyne. Skikkelig flott 🙂 Kan tenke meg dere koser dere der 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg