Kan noen hjelpe meg med mønster??

Tenkte og prøve her om det er noen som har strikkemønster på en ballongbukse / romper eller shorts gjerne med en smekke på og seler til en baby i størrelse 3-6 mnd.  Har tittet igjennom mine oppskrifter av både gammelt og litt nyere,men finner liksom ikke den rette jeg vil strikke. Har kjøpt inn Pandora garn med strikkefasthet 27 masker på pinne nr 3. Så håper noen av dere strikkeglade damer kanskje kan hjelpe meg med et mønster her. Kan godt være med fletter eller annet hullmønster:-)

Er ytterst sjelden jeg spør om hjelp så håper det er noen som ser dette nå og kan sende meg. Jeg gir gjerne noe tilbake av mønster om det er noe som fenger her hos meg. 

16 kommentarer
  1. fruensvilje: Hei Connie:-) Det er veldig snilt av deg og tenke på meg ang mønsteret. Tenker jeg legger ut noe her i morgen så vent litt med og skanne du,,jeg pløyde gjennom noen oppskrifter jeg hadde glemt og fant faktisk en slik bukse. Så er snart ferdig med den. Men du får se på den i morgen. Men takker så mye foreløpig :-)) Fortsatt fin helg og jeg håper du koser deg hjemme nå:-)

  2. Hei Marianne,jeg har 2 oppskrifter på babykortebukser,en med seler og en uten,kan legge ut bilder på et innlegg og er det av interesse så skal eg prøve å skanne dem og sende deg på epost om du gir meg epostadressa,husker den ikke i farta

  3. Greta: Heisan Greta. Ja merkelig at ingen har noe liggende av slike mønster når det er så mange strikkedamer rundt på bloggene. Og jeg er jo egentlig snill som sender ut mønster til andre. Men ikke alle er like rause. Jeg har funnet frem et mønster selv og er nå straks ferdig med denne lille ballongbuksen. Men håper på litt mer respons på flere mønster. Så jeg får se om det dukker opp noe. Kanskje Connie kan hjelpe. Og enig med deg at nå må været bli bedre snart for er lei av det kjølige været med regn. Ellers alt bra her og jeg håper du også har det fint over på andre siden av meg. God helg med en klem:-)

  4. Hei vennen. Håper Connie kan hjelpe deg. HAr ikkje slike mønstre heime det vet eg. Men det må da finnes mange som har rundt omkring. No vil vi ha stabilt fint ver her øst, er du ikkje enig. Vi får vel ta det vi får. I morra har vi ingen planer, men dagen går vel fort alikevel. Håper du har det fint på andre siden av fjorden. Stor klem fra vestsiden. 🙂

  5. strikkepinneklirr.blogg.no: Tusen takk for svar. Jeg er ikke på FB,men fant noen gamle oppskrifter i dag fra den gang vi strikket av mamsellgarnet. Så har to stk jeg kan bruke her.

  6. Trulte H: Mange takk for råd og tips. Har funnet frem noen gamle oppskifter fra mamsell heftene så her var det to stk bukser jeg kan prøve meg på. Men kommer du over noe så sier jeg mange takk:-)

  7. fruensvilje: Jeg blir glad for alle gode tips jeg får ,så du kan gjerne ta en titt på hva du har av mønster på det Connie:-) Og det haster ikke:-)

  8. Tok et google søk på balongbukse strikking oppskrifte og opp kom denne; http://2.bp.blogspot.com/-O-Nlc-eDV6M/UwyielAtd7I/AAAAAAAAAd4/M_54jCAy7lk/s1600/IMG_0016.jpg
   Det var flere og jeg så ikke på alle. Det er også noen i noen bøker i bokhylla tenker jeg. http://www.nb.no/nbsok/search?page=0&menuOpen=false&instant=true&action=nosearch&currentHit=0&currentSesamid=&deweyClass=&deweyLevel=0&deweyMenuOpen=false&searchString=strikking
   Men du må være i norge for å se der inne. Mange morsomme gamle strikkebøker med oppskrifter kan du finne der.

  9. Har du sjekket de gamle heften som ligger på Sandnes garn?
   Jeg har ikke noe slik liggene her nå. Men jeg hadde tatt utgangspunkt i en bukseoppskrift som passet til garnet fra Sandnes. Vet at det finnes noe i hefter fra Sandnes som er over 3 år gamle, og så hadde jeg startet med ribb rett før der beina skal gå inn i trusedelen. Altså rett og slett ikke strikket bein.
   Ellers er jeg enig med strikkepinneklirr om at strikkesida er det beste stedet å spørre, det blir ikke delt oppskrifter der som hun skriver men noen kan sikkert dytte deg i rett retning.
   Lykke til.

  10. Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!
   Keep up the good work!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg