Klær fra Gran Canaria.

Tenkte og vise frem noen av mine siste innkjøp fra en favorittbutikk jeg bare må innom og handle når jeg er på Puerto Rico . Denne forretningen har bare så mye fint og ikke minst så blir ikke lommeboka tom heller for denne butikken har mye klær som er laget i Østen. Og som sikkert flere her vet så er jeg glad i farger og litt småpynt med blonder blant annet. Og når jeg står med to stk topper og skal velge ut en av det blir det vanskelig,,så da ender det som regel opp med begge to:-) Tror nok flere stusser nå at jeg legger ut slikt men hvorfor ikke da en blogg kan bestå av så mye forskjellige saker. ( både tull og tøys)

 

 

Og her har jeg vært veldig fornøyd med klærne gjennom flere år for etter flere vask er både sømmer og alt i like god stand.

Så nå har jeg litt lette klær for sommerbruk og ikke minst ta med meg når jeg igjen drar dit ned til høsten:-)

Ønsker alle en fortsatt fin dag og takk for at du ville ta en titt her igjen.

27 kommentarer
  1. Hei vennen. Så masse sommerkveld du har skaffa deg. Kjekt med en favoritt butikk med kjekke priser.
   Klart du kan blogge om slikt. Eg blogger jo om alt eg. No skal eg lese meg opp på deg. Håper eg rekk det Før eg sovner. Du hadde mange innlegg. 😀

  2. Anita: Tuuuuusen takk kjære Anita. Og veldig koselig det du skriver her og jeg ser vel nesten ut som en klovn noen ganger og spesielt når campingsesongen starter. Jeg har da prakket på deg litt farger i dem siste årene så du kommer deg for hvert år som går. Nå er det ikke lenge før vi skal nyte sommeren der ute og kose oss helt frem til høsten:-)

  3. Hei Marianne 🙂 Så mye fint du har funnet…Vil egentlig si at jeg ALLTID syns at du er fresh i klesveien,og ikke minst…kjenner ingen som er så fin i farger som deg!!! Så kan jeg tilføye at jeg gleder meg til kosestunder med akkurat deg i sommer 😀 Klem fra meg som er altfor “treig & feig” med farger! P.S. Hyggelig lesning med variasjoner 😀

  4. Trulte H: Tusen takk for det og det er ikke lett og blogge bestandig og noen ganger er jeg dritt lei og andre dager er det bare artig igjen. Har stort sett gått i strikk og hekling her +litt annet. Men nå vet jeg jo at alt mulig kan legges ut…til en viss grad da:-) Riktig fin helg også:-)

  5. Fru Stussli: Flott og lese at jeg også kan legge ut litt forskjellig av både det ene og det andre:-) Buksene er i tynt lett stoff og nydelig og ha på seg. Blir fine til bruk i sommer:-)

  6. fruensvilje: Tuuuuuusen takk Connie og ja vi er nok like når det kommer til farger på klær ja. Jeg har jo vært mye på Gran Canaria og kjøpt med meg noe nytt hver gang og er bare kjempefornøyd med kvaliteten på dette. Og hadde du visst hva jeg betaler for det hadde nok du også kjøpt deg masse tror jeg:-) Gleder meg til neste tur for da blir det nok fyllt opp mer i min koffert:-)

  7. solkro: Tusen takk kjære Margit:-) Godt og lese at du ikke blir lei av og se mine håndarbeider og jeg setter pris på disse ordene:-) God helg og jeg håper du kommer innom her igjen:-)

  8. mimouna: Tusen takk skal du ha. Ja jeg er kjempefornøyd med klærne jeg kjøper der nede og har gjort det i flere år og alt har holdt seg like fint . Så må bare innom denne butikken og kjøpe med noe når jeg er på ferie. Ønsker deg en riktig fin helg i samme slengen:-)

  9. Kjekt å finne en favorittbutikk, og når prisene er greie og kvaliteten er bra så er det jo bare å plukke med seg det som frister. Her har du en herlig garderobe til hele sommeren, da er det bare å vente på solen. 🙂

  10. Heia 🙂
   Her var det mye fint , flotte sommerklær , elsker den turkise/ grønne kjolen <3
   ps blir aldri lei håndarbeidsbloggene dine 🙂
   Goe knib <3

  11. du så nydelige sommerklede,ja hadde nå bare jeg vært der så tror jeg du og eg har samme smak,så jeg kunne lett kjøpt det samme :)) kjekt å høre att kvaliteten holder seg også,det er jo litt viktig det også

  12. Enig! I bloggen skal man by litt på seg selv og da må det være litt av alt. Det er jo sånn vi blir bedre kjent med hverandre.
   De buksene du hadde kjøpt var superfine!!

  13. Så fine klær du har kjøpt.
   Og jeg liker best blogger som blogger om litt av hvert. Vi prøver også det men ofte blir det ensformig fra oss om strikk og figurer. Du og andre er mye flinkere til å ha variert innhold i bloggen. Håper du fortsetter slik, for det er alltid spennede å lese det du skriver.

  14. frodith: Mange takk for det og det er farger som passer det meste. Lette sommerklær er jo bare herlig og bruke og jeg falt egentlig for disse tynne buksene for er jo supre når det er litt guffent på sommerkveldene. Koselig og høre at jeg kan blogge om noe annet en bare mine ” håndarbeider”. Så variasjon skader ikke. Fortsatt fin dag og så får vi bare håpe varmen kommer tilbake snart:-)

  15. Rita: Hallo på deg Rita:-) Koselig og høre at du likte disse plaggene også,vi har vel litt av samme smaken på det området tror jeg. Og at jeg blogger om litt annet en bare håndarbeider skader jo ingen det. Er jo så mange som legger ut bilder av både det ene og det andre. Ja blogg er blogg det er helt sikkert. Fortsatt fin dag til deg også og takk for besøket:-)

  16. Åse Helen: Tusen takk skal du ha for det,ja her er det litt for hverdag og fest og samtidig lette plagg for årstiden nå. Har jo kommet inn ganske mye fint i butikkene her nå ,men en må liksom vite hva en trenger og skal bruke det til også da. Godt at jeg kan blogge om annet en bare strikkepinner og heklenålen. Variasjon er vel rette ordet.-) En fortsatt fin dag til deg også:-)

  17. Så mye fint 🙂 Jeg likte godt skjorten på bilde nr 2 der, og de toppene så fine ut. Herlige sommerfarger. Det er godt med sånne luftige klær, så nå kan bare sommeren komme for alvor 🙂 Jeg synes bloggene er best med mye variasjon jeg, så det er bare gøy å se litt shopping og kles-innlegg også 🙂

  18. Hei Marianne. Her var det mye herlige fargerike klær.Sånt liker jeg.Koselig du legger ut dette også. Blogg er blogg,og fint at det inneholder litt om shopping også.Er jo litt av ferien det og.Shopping er gøy! Ha en fin dag.God klem <3

  19. Det var utrolig mye fine klær du har kjøpt deg 🙂 Skikkelig sommerlig og fine mønstre. Sånt får du ikke kjøpt inn Norge, i alle fall ikke på senteret her inne Sandefjord. Var og kikka litt her om dagen.
   Jeg synes absolutt dette er fint å blogge om. Liker at temaene er varierte jeg.
   Ha en riktig fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg