Mønster på babysokker.

Jeg fikk en henvendelse i dag om et mønster på babysokker,og den kom inn som en e-mail på min nye mobiltelefon. Og jeg har nok trykket feil med en finger på en tast som gjorde at jeg fikk slettet adressen til vedkommende men så at navnet Marianne kom frem og hvilke sokker det gjaldt. Så her er linken til det du søkte om. Håper det ordner seg og om det er noe så får du bare sende en ny melding til meg:-) 

Babystrik jemelv.dk 

 

16 kommentarer
  1. Hei noen som kan legge ut mønsteret, da jeg ikke kommer inn på linken du la ut Marianne. Så fine sokker.

  2. hejsa vil du sende opskrift på de fine røde babysokker
   mvh yvonne pedersen grindsted danmark

  3. fjellgeitbundingen: Her er det bare og ta mønster om det er noe som frister av det jeg legger ut. Bare koselig og kunne dele med seg til strikke og hekleglade damer:-)

  4. Tusen takk for oppskrift ! Det var jeg som spurte på mail. Aldeles nydelig disse her da 👏😃 Mvh Marianne fra Trondheim

  5. Hekleri og Ra: Heisan Tone Britt. Så fint at du også kan få selve mønsteret på sokkene. Men håpe den rette Marianne også finner veien inn her. ps.har vært på dugnad i hele dag i Løkkevika så nå er jeg sliten og har faktisk ikke rørt strikkepinnen i kveld. Det sier jo litt vel:-) Fortsatt fin helg:-)

  6. passion4lifeandtravel: Tusen takk Mette og ja får håpe hun ser dette . Men hyggelig er det uansett og legge ut linken så andre også får muligheten til mønsteret. Og igjen takk for rosende ord fra deg. Kos deg så mye Mette og ha en fortsatt fin helg:-)

  7. Trulte H: Ja disse er bare helt småyndige og lettstrikket:-) Men får bare håpe den rette Marianne også får sett oppskriften. Men nå ligger jo linken her alle og det er jo bare koselig og dele med seg:-) Ønsker deg en fortsatt fin helg,,og her har regnet kommet tilbake:-)

  8. Å helle dussen, så søøøøøte sokker <3 Håper riktig person får det søte mønsteret <3
   Marianne, du strikker som alltid så vakkert <3 Ha en kos lørdagskveld og fin-fin søndag :).Klem fra Mette.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg