Solskinnsdag .

Det er vakkert når solen skinner og vannet ligger speilblankt her ute i Skjebergkilen ,så håper på mange slike fine dager fremover nå:-)

Vil få ønske Dere alle en fortsatt fin søndag og en knallgod start på en ny uke:-)

     

Bildene er tatt med min nye Microsoft Lumia 640 LTE.

13 kommentarer
  1. Trulte H: Hjertelig takk skal du ha,er pent når solen skinner og det er vindstille. Men når regnet pøser ned og det blåser så er det ikke så deilig der ved sjøen. En fin uke ønsker jeg deg også Trulte:-)

  2. fruensvilje: Tusen takk Connie. Ja det er her ute vi holder til gjennom vår og sommer og det er en liten perle i fjorden her. Så bedre sted skal en lete lenge etter for her hos oss er det bare 5 vogner så her rår vi oss selv og har det helt nydelig:-)

  3. Åse Helen: Tusen takk. Ja det er her vi har vogna våres og tilbringer mest mulig tid gjennom vår og sommer:-) Et herlig sted med kun 5 vogner så vi har god plass og kort vei ned til selve stranden:-) En riktig fin uke til deg også.

  4. Så utrolig herlig det var der 🙂 Er det der dere har campingen?
   Det er nok lett å lade batteriene på et sånt sted. Ønsker deg en riktig fin ukestart i morgen 🙂

  5. Nydelige bilder. Det vart en flott dag i dag. Heilt fantastisk vakkert. Eg og håper på mange slike dager. Men er vel meldt regn i moroa. Vi får ta det som kjemper. 😀

  6. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin:-) Ja dette er en liten perle bare 20 min unna fra der vi bor så det blir som og komme til en annen verden egentlig. Så du tenker helt riktig at vi koser oss der ute. En finfin uke til deg også:-)

  7. frodith: Tusen takk for det. Er artig når en først klarer og fange opp det rette element og samtidig at bildene blir gode. Her ute er det ro og fred og en hører foreløpig bare fugler som synger av glede og en og annen båt som farer avgårde. Så nyter roen og får masse frisk sjøluft. Ønsker deg også en fortsatt fin kveld:-)

  8. annebe: Ja det er deilig når solen skinner og at regnværet holder seg litt borte. Som du sier selv så blir alt så mye lettere med pent og stabilt vær:-) En fortsatt fin søndag til deg:-)

  9. Så fine bilder <3 Og så fint med de skyene som HENGER som små dotter der, og speiler seg 🙂 Skjønner dette er en perle for avslapping 🙂 Ha en fin kveld Marianne <3

  10. Nydelige bilder..her har det også vært fint i dag…med masse blå himmel , jeg elsker slike dager…alt føles litt lettere liksom:)) Fin kommende uke til deg :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg